The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся части волво 960 тд

#1
Възстановявам Волво 960 турбо дизел интеркулер - комби.Необходими са ми следните части:
- два задни стопа
- дръжка с ключалка за задна врата (може и цялата задна врата, ако вратата е тъмно синя)
- вентилатор за климатика
- маслен радиатор с маркучи
- кабел за електрозахванване от акумулатор плюс към стартер
- задвижващ механизъм на предна шофьорска седалка за сваляне на седалката в задно положение с борд управление
- задни пружини и тампони
- средно-задно гърне (ауспух)
Номерът ми е 0899867186 - Иван.
Reply

#2
Колега аз лично не съм виждал на D24TIC да има допълнителна перка за климатичния радиатор и аз съм с този двигател и като монтирах новата климатична система /от 940 / се оказа че няма нужда от допълнителна перка , радиатора не прегрява няма смисъл да се набутваш за перка с електромотор и другите ел неща към нея
УСПЕХ С РЕСТАВРАЦИЯТА
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply

#3
Мога да помогна с дръжката за задната врата-20 кинта.


Attached Files Thumbnail(s)
   
old volvo never die they only go fasterSmile
Reply

#4
Стефане бъкаш двата щата Big Grin Колите от седма серия които са с механично охлаждане на водния радиятор и имащи клима или климатроник , имат допълнителна перка електрическа и тя е само за охлаждане при пуснат климатик . Моята седмица е така . А твоята незнам защо няма фобрично такава , можеби е изхвърлена от предишния собственик . А когато е с електричесщо задвижване на перката за охлаждане то тя е на две степени . Моята деветка беше така ,същата от която ти дадох климатика . А между другото човека можеби има предвит моторче за парно но той ще каже какво точно е искал да каже.
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Reply

#5
killara Wrote:Стефане бъкаш двата щата Big Grin Колите от седма серия които са с механично охлаждане на водния радиятор и имащи клима или климатроник , имат допълнителна перка електрическа и тя е само за охлаждане при пуснат климатик . Моята седмица е така . А твоята незнам защо няма фобрично такава , можеби е изхвърлена от предишния собственик . А когато е с електричесщо задвижване на перката за охлаждане то тя е на две степени . Моята деветка беше така ,същата от която ти дадох климатика . А между другото човека можеби има предвит моторче за парно но той ще каже какво точно е искал да каже.
Убиецо другата 780ка с чийто собсвеник сме си дружки ми каза че неговата също няма перка за климатичния радиатор и поне две дизелови 7ци са без такава перка , надали и 9ките дизел са по-различни който има 9ка дизел нека ни просветли :headbang:
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply

#6
Мойта 9 ка дизел няма електро перка. Само виско перката си е и немога да разбера тя работи ли нормално. Като запаля и си се върти като загрее колата пак си се върти никога не загрява над средата стрелката.
Reply

#7
aleks12345 Wrote:Мойта 9 ка дизел няма електро перка. Само виско перката си е и немога да разбера тя работи ли нормално. Като запаля и си се върти като загрее колата пак си се върти никога не загрява над средата стрелката.
тези коли са си така , ако мине средата е лошо и преди съм имал дизелово Волво с D6 така са си , тествал съм климатичния ми радиатор с термометър и не прегрява явно си е изчислено да няма перка с електромотор
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply

#8
Уважаеми колеги,
Благодаря за проявения интерес.Моят боец е на 1 328 000км.Просто съм му отлагал решаването на проблемите, защото беше непрекъснато в движение.По отношение на вентилатора - става дума за този вентилатора, който е под жабката на колата, вътре в самото купе.
Reply

#9
T.Nyagolov Wrote:Уважаеми колеги,
Благодаря за проявения интерес.Моят боец е на 1 328 000км.Просто съм му отлагал решаването на проблемите, защото беше непрекъснато в движение.По отношение на вентилатора - става дума за този вентилатора, който е под жабката на колата, вътре в самото купе.
колега на тази джаджа се казва вентилатор на парното ако си от София с удоволствие ще ти помогна с каквото мога
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)