The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
850 GLE- нов в групата

#11
tenekia Wrote:Според мен наистина е тест на АБС-а, защото няма значение на коя скорост съм - 1,2 или 3та...на точно 30км/ч ( според таблото ) се чува това пристъргване, ако колата е била загасена. Винаги го прави след запалване, при достигане на 30 км в час. Ще пробвам да я загася някъде на наклон и да видя дали и по инерция пак на 30км ще се чуе. Освен това, посоката на звука е различна... отзад, отпред, ляво , дясно...звука е еднакъв но се чува от различно място всеки път. Така че наистина май някъв тест ще да е. Благодаря ви за съветите и отговорите.

Не се притеснявай точно теста на АБС системата е карай смело и се радвай,че го имаш и ти прави тест Smile
Четеш на някой коментарите, гледаш му профила и си викаш..."Тоя... няма начин щъркела да не го е изпускал".
Reply

#12
Колеги, днес ми направи впечатление че на бензин колата се форсира до 6500 оборота ( стига до 6000 и после пада и качва до 6500 ), а на газ се форсира до край. ( 8000 ) Това нормално ли е? Благодаря ви предварително.
Reply

#13
А ти, горивния филтър смени ли? Confusedhock:
Оти, дека, оно си сака повеке бензин да го....или по-лошото, бензиновата помпа да е почнала да си тръгва (ама не ми се вярва)

There is no place like 127.0.0.1
Reply

#14
Да колега, смених всички филтри. Все още не съм сменял ремъци и ролки, но не мога да си го позволя за момента. Да не би на бензин да има някакъв " прекъсвач " ?
Reply

#15
Няма прекъсвач, аз поне не знам да има. По мое скромно мнение, ако искаш да се оправи да работи на бензин добре, трябва да я покараш няколко хиляди километра на бензин и с химийка.
За съжаление дереджето ни е такова, че трябва скапваме тези прекрасни автомобили с разни газови и още по-разни майстори. Щом ти върви на газ, карай си я и не се коси толкоз.

There is no place like 127.0.0.1
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)