The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем със стартиране на двигателя

#1
Проблем, някой ако се сеща от какво е моля да помогне.
Преди да завали снежеца във Варна т.е. преди 4-5 дни.Качих се в колата запалих и шофирах до офиса който е на 5-7км , без никакви проблеми, загасих двигателя (слязох да си купя закуска, като време не повече от 30 мин.) реших да преместя автомобила понеже бях паркирал на лошо място.Завъртайки ключът всички светлини по таблото изгасват(като че ли дава на късо) не завърта нито стартера нито бензиновата помпа се чува да подкачва гориво, всичко що свети в колата изгасва.Помислих че акумулатора е свършил, повиках помощ (приятел с Опел Виваро) закачихме кабелите към неговия акумулатор- резултат никакъв пак същите симптоми, кабелите загряват и нищо друго не се случва, появи се някакъв човечец който каза че стартера е "залепнал"(каквото и да значи това).Сега ме е страх да пробвам да я паля на бутане, понеже може да има късо съединение. Май остава да дърпам автомобила към сервиз, след като се стопли малко времето.

Автомобила е 850 2.0l турбо бензин


П.П. Търсих във форума тема с подобен проблем но не открих за това правя нова, ако има такава и не съм я видял извинете ме.
Reply

#2
Пробвай да я запалиш на скорост да видим дали ще запали, преид това ако мошеж викни някой да чукне по стартера докато ти си завъртял ключа да - може четките да са залепнали от студа и да не опират в колектора и чукването да ги освободи. Къде се намира колата - пиши ми на лични!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://ivailovgrad.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://ivailovgrad.com/</a><!-- m -->
ASS, GAS OR GRAS - NOBODY DRIVES FOR FREE
VOLVO 850 2,0 20V 143HP - Ръбчо
VOLVO 940 D24TIC 122HP - Red Devill
VOLVO 480 B18FT   120HP - Жабчо
Reply

#3
По описанието на проблема, което чета излиза че проблема идва от стартера.Трябва да го демонтираш и ремонтираш.
За демонтажа писах преди време как става. Като разбереш каква е причината пиши два реда.
Успех
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)