The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бензинова помпа не работи

#1
Днес, като паркирах пред нас по традиция,преди да изгася двигателя минавам на бензин(с газов инжекцион съм) и хоп колата поработи 10сек. и изгасна,досега никога не го е правила.Давам на контакт бензиновата помпа не се чува,гледам бушона й (номер 2)изгорял.Сменям,паля,работи 10сек.и пак изгасна,същата работа и така три пъти,три изгорели бушона 15А.Сложих 25А,колкото да я паркирам,като хората,поработи повече от преди и най накрая изгасна,викам си и този бушон изгоря,отварям,но уви здрав.И започна великото мислене и гадаене за проблема.Викам си бензиновата помпа е окъсила и изгоряла, и от там ми гори и бушонът, или пък релето му ми прави проблеми.Но ако е това причината,защо колата работи?След няколко часа сложих правилния бушон 15А(четвърти по ред),паля,работи около 10-тина сек.бушона изгаря и колата естествено гасне.А, между другото проверих кабеляците около помпата, видимо всичко е о.к.След като се консултирах с приятел(жокер обади се на приятел),стигнахме до извода,че най-вероятно в бензиновия филтър има замръзнала вода или боклуци, и от там се товари помпата и гори бушона.
Колеги,какво е вашето мнение и сблъсквал ли се е някой с подобен проблем. :!: :?: Idea
VOLVO 850 GLT 2.0Turbo avtomatik 1996g.
Reply

#2
Задължително трябва да се провери или по скоро подмени филтъра. При запушен филтър помпата се товари качва тока. Съответно тя става и по шумна, защото трябва да преодолее съпротивлението на филтъра/един филтър е около 30 лева/. Ако не е филтъра проблема е електрически.
Reply

#3
Проблема е решен.Оказа се бензинова помпа.
VOLVO 850 GLT 2.0Turbo avtomatik 1996g.
Reply

#4
armagedon Wrote:Проблема е решен.Оказа се бензинова помпа.
Здравейте колеги. И аз имам същия проблем вече от 3 месеца, но при положение, че имам 3 служебни коли не съм се занимавал, паля и карам само на газ. Дайте съвет от къде да започна? Бензиновият филтър ми е сменен скоро и не энам от къде да започна търсенето. Това което успях да разбера, че до помпата стига ток, но до там. Предварително благодаря.



Корекция на правопис! ivanmblaster
Reply

#5
Ми значи помпата не работи,почвай от нея!
VOLVO 850 GLT 2.0Turbo avtomatik 1996g.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)