The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Препоръчайте сервизи/майстори във Варна - технически и газ

#11
Искам да споделя впечатленията си от сервиза и по-скоро от самият Севдо, познат още като колегата с nick mevdo.

Та... отидох до Варна, купих V40-ката, която бях харесал и преди да си тръгна към София реших да погледна маслото. Оказа се, че е на (да не кажа под) минимума и реших вместо да доливам и след това да го сменям в София, направо да го сменя във Варна и да си спестя парите от доливането на няколко литра масло - така хем щях да сменя маслото, хем щяха да огледат и колата дали е наред технически за пробега от Варна до София. Обадих се на mevdo, обясних му ситуация и той каза, че ме чака в сервиза. Отидох на мястото и той ме посрещна с широка усмивка и ми веднага ми обърна внимание, все едно се познаваме от деца... Не знам дали беше свършил работа по колата, която беше вкарана, но я изкара и започна работа по моята.

Този човек е истински педант! Обърна внимание на неща, които никога (да, сигурен съм - НИКОГА) нямаше да бъдат оправени от който и да било софийски "майстор". Например - кой софийски "майстор" ще ти смени крушки?! mevdo ми смени 4 броя - на халоген, на габарит отпред, габарит отзад и една на номера, като сам ме попита дали съм ги проверил, след като ще пътувам!
Някой преди това беше пипал нещо по скоростите и понеже беше обърнал нещо на обратно вместо щифт, който не можеше да влезе заради неправилното поставяне бяха сложили ПИРОН! Да, работеше и съм сигурен, че така щеше да продължи да работи така, ако колата беше отишла при някой "майстор" в София. mevdo разглоби половината кола, за да го обърне в правилната позиция и да постави щифт, вместо пирона (както би трябвало да бъде). Обърна внимание на неща, на които друг никога нямаше да обърне, защото всички знаем какви са повечето "майстори" - никога не им се занимава с малките и пипкави неща! Е... mevdo в случая е пълната противоположност - оправи точно тези малки (на пръв поглед) и пипкави неща и остави по-големите и лесни ремонти да си ги направя в София. Чест му прави, защото винаги можеше да ми каже - "този тампон няма да издържи" и искам не искам щях да го сменя при него, защото никой нормален човек не би тръгнал така на път. Не го направи... каза ми да си го сменя в София!
Друго, което направо ме озадъчи и си помислих, че на този човек му "има нещо" (впоследствие разбрах, че просто си обича работата и я работи с удоволствие, което явно е "рецептата" за добър МАЙСТОР) е това, че сам ме викаше от време на време да ми показва някакви неща, които да имам в предвид занапред, нямаше нищо против да му вися на главата (въпреки, че се опитвах да не го правя, но интересът и въудошевлението ми от новата покупка на моменти надделяваха)докато работи и отговори на всеки мой въпрос, говорихме си и се смяхме като първи приятели - а се срещнахме за първи път!!! Това са все неща, напълно нетипични за който и да било друг "майстор" - останалите директно те гонят от сервиза!!!

И не на последно място - цената, която ми обяви за всичко свършено от него, с оглед на труда, времето и частите е повече от приемлива... бих карал дори НЕнормална (във възможно най-добрият смисъл на думата).

В крайна сметка колата беше прегледана буквално от-до, буквално 3 пъти. Отстранени бяха всички належащи и всички дребни пипкави неща, бяха ми дадени безценни съвети и колата ме прибра благополучно в София.

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на mevdo!!!

Съветвам всеки, който си търси МАЙСТОР в района на Варна, да отиде при него и гарантирам, че ще остане доволен!!! Съветвам и всеки "майстор" да отиде при него под прикритие, да види как работи и да вземе пример... определено ще има какво да научи както за отношението с клиенти, така и за самата работа!!!
А mevdo ще посъветвам малко егоистично да си направи сервиз и да започне работа в София! Тук може да не мирише на мазут и море, но пък знае ли човек... Wink

Искрено се надявам да попадна и на такъв човек в София, но е малко вероятно... и все пак - надеждата умира последна!


П.С. - навсякъде съм писал "майстор", защото след посещението ми при mevdo, всички останали бледнеят

П.П.С. - извинявам се за дългият пост и благодаря на всички, отделили време и желание да го прочетат!
Reply

#12
Аз ли не знам, нали до скоро и аз работех при него :!: :!: :!:
П.П. Само да отбележа, че откакто не съм вече във Варна, професинализма в сервиза остана на заден план :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аматьорчета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://ivailovgrad.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://ivailovgrad.com/</a><!-- m -->
ASS, GAS OR GRAS - NOBODY DRIVES FOR FREE
VOLVO 850 2,0 20V 143HP - Ръбчо
VOLVO 940 D24TIC 122HP - Red Devill
VOLVO 480 B18FT   120HP - Жабчо
Reply

#13
От как ми намаза едни гумени гривнички на бензиновата рейка с лубрикант (можело и интимен такъв?!) имам си едно на ум към него аз ... варненски перверзник :lol: :oops: :lol:
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply

#14
Много благодаря за добрите думи !
Старая се на всеки да обърна подобаващо внимание, може би не винаги ми се получава , но истината е че ще продължавам да се занимавам с коли дотогава , докато това ми доставя удоволствие и клиентите си тръгват усмихнати! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Ицеее, най-ми липсва изпъчената ти стойка рано сутрин през лятото , гол до кръста, в едната ръка с баничка , а в другата с метално канче пълно с бозичка......професионализъм в действие Sad :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дорчо няма данни да ми достави такова изживяване , представяш ли си го него в подобна поза....
Но той пък е ненадминат в ролята си на ислямски фундаменталист, зачохлен и скандиращ: -Исламабад !!!
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Reply

#15
bell Wrote:От как ми намаза едни гумени гривнички на бензиновата рейка с лубрикант (можело и интимен такъв?!) имам си едно на ум към него аз ... варненски перверзник :lol: :oops: :lol:

Абе Стефане млъкни бре - гумени гривнички, лубриканти - излагаме се пред хората , какво ще си помислят за нас , остана и да им кажеш че кремът използван за "бензиновата рейка" Wink го даде жена ти и се казваше "ДЕВА"........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)