The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с километраж и скоростомер В 40

#31
:lol: Хайде сега как да го разкодираме - Мото Пфое или ще го "хакваме"
Не му стига само да кара, трябва и да знае как работи!
Reply

#32
За мен е важно да тръгне. Имам леки резерви относно влагането на средства в него понеже не чете мп3,навигацията ме съмнява с този малък дисплей как ще ме навигира а и липсата на карти за БГ.Търсих в мрежата начини за хакване с генератори и всякакви други но точно за този модел нищо. Писах в темата на Роби (моруна ) от мото пфое но за сега нямам отговор. В момента машинката е блокирана от въвеждане на няколко грешни пина.
Спокойно! На мен жена ми е казала да не бързам, когато свърша тогава!
Reply

#33
Здравейте колеги! До тук за всички проблеми за които потърсих помощ са решени. Благодарение на нашият колега nik_dob , радиото ми е разкодирано и направена диагностика на автомобила.
Спокойно! На мен жена ми е казала да не бързам, когато свърша тогава!
Reply

#34
Имам го този проблем на с40 98-ма. До колкото знам има общ датчик за АБС-а и километража. Трябва да се намира някъде на дясното колело. По добре не пипайте модула на АБС.
Reply

#35
Колеги аз имам същия проблем с ABS-a някои може ли да ми даде схема и ако знае някой каде се намира централния модул на ABS -a?
Reply

#36
За да не пускам нова тема: от няколко месеца скоростомерът на моето Волво В40, 1.9Д, 2003 г. периодично спира да отчита. Стрелката пада на нулата, по някое време се оправя. Досадно е. За първи път се случи непосредствено след смяна на пистов ремък през август. Възможно ли е при смяната на ремъка да се е прецакал някой датчик в съседство?
Reply

#37
(10-27-2019, 03:53 PM)vis Wrote: За да не пускам нова тема: от няколко месеца скоростомерът на моето Волво В40, 1.9Д, 2003 г. периодично спира да отчита. Стрелката пада на нулата, по някое време се оправя. Досадно е. За първи път се случи непосредствено след смяна на пистов ремък през август. Възможно ли е при смяната на ремъка да се е прецакал някой датчик в съседство?

Вчера забелязах, че когато спре скоростомерът, спира да отчита и дневният километраж. Оборотомерът работи. Къде да търся причината при това положение? Студена спойка в таблото или датчик? В крайна сметка на кое колело е датчикът, който е общ за ABS и скоростта? Вече прочетох и чух 3 различни мнения. Засега само задно дясно колело не е заподозряно Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)