The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Централно задна врата-помощ

#1
Здравейте,от известно време имам следния проблем: едната ми задна врата не се отключва,като всички останали си работят нормално.
Чува се щракване,но пръчицата не се вдига нагоре,налага се с ръка да я дърпам.Пръсках с течна грес отгоре-никакъв ефект.Интересното е че ако е раздвижа няколко пъти ръчно,после 1-2 пъти сработва централното,и после пак същата бира.
Кажете как да я разглобя/първо как се маха кората/,и какво мога да направя,че не ми се купува нова,кой знае колко пари ще еSad
Волво V70 2.5 TDI,1998
Reply

#2
Моята е така от 4-5 месеца... ту работи ту не... бих се радвал да прочета нечий компетентен отговор! Smile
Reply

#3
Според мен трябва да се почисти аз свалях предна лява кора и се хванах за главата то се наслоил прах то... пръсках със ВД40 лек ефект и до там сега задна дясна прави проблем.Имаше тема във която имаше схема на разглобяване на вратите ако не се лъжа Smile
Завой на пътя не е края на пътя... освен ако не завиеш навреме.
Volvo V40 1.6 16V 1999 80kw(109hp)
Reply

#4
Колеги най вероятно машинката трябва да смени. С нова ще е скъпичко Но. Има универсални машинки които добре заместват оригиналните намират се от 5 - до към 15 лв.бройката из нета. Ако сте сръчни и сте виждали как се монтира няма да имате проблеми с монтажа.
Аз работя в един сервиз на Чаталджа -Варна и при мен услугата варира между 30-35 лв крайна цена в зависимост от сложността.
Надявам се да съм помогнал. Питайте ако съм пропуснал нещо.
Човек е толкова голям колкото големи са и мечтите му !
Не е важно колко години си живял а колко са били моментите когато ти е спирал дъха !
Reply

#5
Имах същия проблем със задна дясна.Каот се напечеше колата вървеше,но не всеки път.А на сянка изобщо не работеше.При В40 има една тапа на самата врата и я махнах и прокарах с дългата червена тръбичка и WD40 обилно във всички посоки ръсих,където можеше да попадне и да завъртам.Без да гледам,понеже и нищо не се вижда също така самите конектори на бутоните за затваряне,където отчита също ги пръсках и всичко е ок.Това беше преди две години.От тогава нямам ядове.Пробвай по този начин първо.Това ти е най-евтиния вариант.Дано да е от това.Другия вариант - влизаш в разходи.
Успех
Volvo V40 1.9 DI 1999г. август D4192T2 Първа рег.2000г.
[Image: ab202814.gif]
Reply

#6
механичен или електрически проблем. При първия най-доброто е сваляш бравата,промиваш я във вана с бензин (или ултразвук Big Grin ) смазваш и свиркаш.Ако са тоци - търсиш къде изтичат електроните Wink
Не му стига само да кара, трябва и да знае как работи!
Reply

#7
Между другото /малко извън темата/, преди 2-3 месеца аз напръсках моите ключалки точно с WD40. През отвора, в който се вкарва ключа. Голям к--р изядох. След една седмица гледам вратите отдолу, по ръба направо цъфнали. Ламарината както е била фабрично огъната, сега се е отворила и боята по нея е отлепена. Явно WD40 се е стекъл в долната част на вратата и е взаимодействал с ръждата там /която не се виждаше, но явно е съществувала/. И сега май ще трябва да оправям с кит и боя щетите. Така че, имайте предвид, че WD40 е препарат който е предназначен за почистване на окислени повърхности и най- вече на ръжди. Затова стана и белята при мен. Това между другото.
Иначе и аз го имам проблема с неотключването на вратите, когато е студено времето. Когато е топло нямам проблеми. Така е вече 5 години. След намесата с въпросния препарат нямаше подобрение. Само ядове Smile
VOLVO V70 2.0D 2008г. 136к.с.
Code:
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab286793.gif[/img][/url]

[Image: ab284504.gif]

VOLVO V40 1,9TD 1997г  VIOLET METALIC
[Image: ab214140.gif]
[Image: ab286793.gif]
Reply

#8
И при мен беше така през зимата,особено в по-студени сутрини. Налях масло през отвора на палеца и като че ли тези случаи понамаляха. Но проблемът изчезна напълно едва когато времето се стопли,даже от много време напълно бях забравил за това - тази тема ми го припомни.
"Наистина,Херакле,това е най-големият и най-красивият от всички градове. Отдалеч блести красотата му"...
Лукиан Самосатски,ІІ век

<!-- m --><a class="postlink" href="http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4">http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4</a><!-- m -->
Reply

#9
При мен се заключи днеска предна дясна врата ( до шофьора) и не можах да я отключа 1 час си играх, палеца ту излиза ту не излиза .И от вътрешното копче пробвах не искаше и от ръчката пробвах не искаше и от вънка и от вътре никъде нищо.Колата е S60 2003 d5 не знам какво да я правя от къде да започна Sad
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)