The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с ХС60

#21
[/quote]
Питам принципно. Автомобилът е гаранционен, така че следващите 5 години съм вързан с тях. Просто да си зная, ако не дай си, Боже, стане някоя капитална авария с колата, дали да не се ориентирам директно към София. Иначе в Пловдив боядисват и оправят тенекии доста добре по мои скромни наблюдения.
Поздрави![/quote]

Колега не е задължително да ходиш в мото пфое за отстраняване на щета. Може да отидеш в който искаш оторизиран сервиз стига колата ти да е под 3 години. Трябва да искаш възлагателно писмо от застрахователя за сервиза в който искаш да ти отсранят щетата и ако имат сключен договор със съответния сервиз не би трябвало да има проблем. Аз работя в БалканСтар Варна и доста често при желание на клиента са ни пращали и други марки различни от Мерседес
Reply

#22
Dodo 155 Wrote:Така кажи ... 99% ги карат в София за ремонт Wink
Товарят ги на платформа и ги изсипват на МП София Smile
Така че бъди спокоен за капиталните ремонти.

Мерси, Додо!
Reply

#23
Да възродя малко темата. Преди около 2 седмици вкарах колата (V60 D5 2011г.) в Мото-Пфое София за обслужване (масло и филтри). От тогава съм изминал не повече от 300км, от които 170 извънградско и днес докато се прибирах по магистралата ми излезе същата грешка (Motorsystem wart. erforderl.) Проверих нивото на маслото и беше на макс. Никакви други проблеми.
Въпросът ми е към кого да се обърна директно там за рекламация (приемчика или някой друг) и как да съм сигурен, че е тяхна грешка, за да си оправят бакиите, а не отново да им изсипвам торба пари за полвинчата работа.
VOLVO 780
Reply

#24
Здравей Колега,
Според мен грешката е извън обслужването, което са ти направили. Може да са изтрили натрупаните грешки преди да са ти я предали, но това според мен не е достатъчно за рекламация.
666 - The number of the Beast.
[Image: ab279758.gif]
Reply

#25
Motor System Wartung erfordet - изисква се обслужване на мотора
Колата на бъдещето е с 2 багажника и без двигател!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)