The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнение за Volvo XC90 2005

#21
petr0ff Wrote:Няма такова нещо. възмутен съм, че за 100 000 км на тази кола са подменили АСК, раздатка, полуоски и още доста други неща, а тя сега е на 180 000 км, т.е. ако тези части са били наистина за подмяна се сещате, че аз съм следващия който до двадесетина хил. км ще ги смени пак! Пластмасите на колата - тези на средната конзола също не ми вдъхват доверие - като ги хвана отзад, от към задните седалки и ги разклатя се клати цялата конзола, та дори и часта която е между таблото. В един от сайтовете за коли втора употреба, които четох снощи, голяма част от американците се оплакваха точно от тези пластмаси. По-точно негодуваха как може за тези пари всичко де що е пластмаса да дрънчи и да се чупи. На вчерашната корите на вратите отпред бяха също сменяни.
А относно твърдението, че искам качество за малко пари - понапишете в нета Volvo XC90 2005 и ще се напрочетете на гневни американци и европейци, които се чудят как за толкова пари АСК може да се развали на толкова малко километри и други такива. Не е като да нямат парички, ама не са на принципа "Щом е мое е най-хубаво!"
Щом толкова си изчел, дали не разбра, че средната конзола, с подлакътника между предните седалки може да се сваля...?! На ръка, без допълнителни инструменти. Дори от жена (майка), без за подценявам нежния пол, изключително лесно е... Smile
Ако не си разбрал, идеята е като се махне и се дръпне напред задната средна седалка (която е оборудвана като детско столче) детето да е близо между двамата родители по време на път... Wink Да, имаше някои оплаквания, че конзолата скърца, но тази функционалност е предимство!
Моята е ОК и нямам проблеми. Може и в Стария град на Пловдив тест да направим, по калдаръма, ще издържи!
Толкова негативни писания за марката (не казвам, че е идеалната, всеки си има слабости) не бях чел скоро. Чудя се що точно Волво избра...?! И като се замисля, карам сигурно най-здравата XC90-ка не в България, ами в света, щом сума-ти американци и европейци масово се оплакват. Big Grin Ето, аз съм много доволен от избора си, и бих се разделил с моето само за новото ХС, и то на добра цена.
А тази същата АСК с успех се вгражда и в много други марки, но всичко си зависи от карането и поддръжката.
Поздрави и успех с избора!
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#22
Тази функционалност вчера ми я демонстрираха и ми хареса. Wink
Средната конзола - тази на която е климатроника, аудиото и други - не ми хареса как се мърда, клати и т.н.
Ако ти кажа, че моята кола е с 4 степенен Айсин, който има коренно различна слава...
Честно, не мога да разбера:
matanasov Wrote:Толкова негативни писания за марката (не казвам, че е идеалната, всеки си има слабости) не бях чел скоро. Чудя се що точно Волво избра...?! И като се замисля, карам сигурно най-здравата XC90-ка не в България, ами в света, щом сума-ти американци и европейци масово се оплакват. Ето, аз съм много доволен от избора си
Искаш да кажеш, че както си пишем тук, така и сред приятели и познати не си чувал някой да си каже мнението обективно и да не хареса нещо!? А в случая става въпрос за точно определена кола, която тествах! Ами то тогава производителя на моя автомобил (който карам сега) мога сериозно да го депресирам :mrgreen:
Навсякъде тук битува мнението - "Ами щом искаш да караш кола от такъв клас ще си плащаш!" Абе хора, аз не си купувам кола, която да платя два пъти за 2 години. Няма такъв здраво мислещ човек, а ако ще така - ще си взема поне МЛ350, който тествах и е доста по-удобен за голям човек като мен. Правя си проучване за себе си - дори доста пари потроших само за да тествам автомобили, които харесвам и то не само вчера, ами от доста време насам. Волво избрах заради прословутата сигурност и заради това, че е голяма и удобна кола в приемливо съотношение цена/качество за мен. Точно през тази призма оцених вчера модела. Не съм впечатлен от нищо друго - двигатели, кутии, раздатки, интериор и т.н. Предстои ми да тествам и други - 2 бр 4,4.
Reply

#23
matanasov Wrote:Толкова негативни писания за марката (не казвам, че е идеалната, всеки си има слабости) не бях чел скоро. Чудя се що точно Волво избра...?! И като се замисля, карам сигурно най-здравата XC90-ка не в България, ами в света, щом сума-ти американци и европейци масово се оплакват. Ето, аз съм много доволен от избора си
"Това е моя реплика, трябва аз да я кажа..." Big Grin
Каква кола ще караш си е твоя работа, ние тук сме направили своя избор, какъвто и да е...
Аз карах около година Х5, Е53 фейс, мнооого добра кола, но във Volvo-то съм като у дома! И аз, и цялото ни семейство... Бетон е! Да ни е жива и здрава Big Grin
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#24
доста се заседя предната ми кола в Мото-Пфое... още два месеца и ще стане година от както е при тях...
като я изкупуваха, бях останал с впечатлението, че за всичките кусури които спомена колегата ще ги оправят...
даже смятаха кое колко струвало и на тях колко щяло да им излезе... а даже не са си мръднали пръста за нищо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
те ако всичките им коли са толкова обслужени... мани мани...
в този ред на мисли, който я вземе трябва веднага да даде още едни 500 лева за смяна на масла и филтри, тя колата дали се кара или не,
то маслото си старее ли старее... и си иска своето...
само филтъра на климатика няма нужда да се сменя :mrgreen:
а бе като свалят още няколко хиляди и може да се преглътне всичко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Infiniti Q60 Cabrio 320hp
Infiniti EX37 GT Premium 320hp eх
Volvo XC90 2.5T 210hp ex
Volvo 760GLE 2.4TD 105hp ex
Reply

#25
Ако свалят още няколко хиляди... Така е!
Big Grin Big Grin Big Grin
Reply

#26
то аз имам идея горе долу колко още ще свалят от цената...
на мен ми дадоха 12 500, за прехвърляне и разни такси Мото-Пфое дадоха около 500 лева...
после я разкарваха колата до София с автовоз за да й сменяли регистрацията - 200 лева транспорт,
за смяна на регистрация 50-60 лева...
още малко разходи за тест-драйв...
така че за по-малко от 14 000 няма как да я дадат :mrgreen:

така погледнато, може още да се поизчака къде е 16 790 къде е 14 000?

чакане му е майката :mrgreen:

то и на тези години кола няма как всичко да й е перфектно
Infiniti Q60 Cabrio 320hp
Infiniti EX37 GT Premium 320hp eх
Volvo XC90 2.5T 210hp ex
Volvo 760GLE 2.4TD 105hp ex
Reply

#27
Е не са ти точни сметките Wink автомобила си има обезценка особено за 1 година според мен ако ги натисне и под 14000 ще я дадат.
Reply

#28
petr0ff Wrote:Тази функционалност вчера ми я демонстрираха и ми хареса. Wink
Предстои ми да тествам и други - 2 бр 4,4.

Ако си от София пиши , по празниците ще те повозя на мойта да усетиш автомата как трябва да се държи на студено и топло, кое е нормално и кое не .
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)