The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проблем със волво 850

#1
Здравейте всички участници и притежатели на едни от най добрите автомобили и камиони с марката ВОЛВО.От скоро притежавам автомобил Волво 850 Б5404-колата е доста изоставена,пали на бензин прехваля на гас двигателя работи чудесно но..............след 3-тата минута се включва вентилатора 1-ва степен и след малко и 2-ра степен датчика на таблото е в червеното водата леко загряла помпата варти смених датчика по лошо не спира да върти,гася перката продължава давам контакт и вращам ключа и перката гасне :?: има и друго централно не работи стаклата от дястната страна не работят,габарита не свети без контакт а фаровете работят когато си поискат ..........че проблеми много и то токаджииски.От Казанлашко село съм маистори много но кой е маистор на ВОЛВО незнам.
Reply

#2
Може би В5204? Не съм чувал за 4000-кубиков двигател на 850, но би било интерсно. Smile Това в кръга на шегата!

Това, че върти перката и след гасене на двигателя, е нормално, колега. Имаше ли някаква разлика при смяната на термо-датчика? Дори и само профилактично е добре да смениш термостата.
Ако все още не си правил обичайното обслужване (ремъци, ролки и т.н.), горещо ти препоръчвам да смениш и водната помпа.

Колата реколта коя година е (ако е '95 и кой месец)?
Reply

#3
Днес имах малко време та си поиграх със това онова по колата по ръскарах я малко върви добре но много мудна за 140коня,трчбва газ инжекцион оправих дясната врата вече стъклото работи но централно няма.Има някъква аларма незнам дали тук или в Италия е монтирана но мисля че трябва да я премахна,а водната помпа ще я сменя само да остана малко свободен и 2 та компютара сигорен съм че те са причината за грешките по колата.
Reply

#4
ян кобрат ти рапли слушаш?
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Image: ab269060.gif]
Reply

#5
Yanko-010 Wrote:... 2 та компютара сигорен съм че те са причината за грешките по колата.

Има много, много други потенциални причини за проблемите, които трябва да провериш, преди да сменяш компютрите. Шанса причината да е в тях е минимален, освен ако някой не ги е човъркал.
Една диагностика би дала информация или поне насока за решаването на проблемите. Ако колата е производство до средата на 95-та, можеш да си направиш диагностиката сам, без допълнителни уреди.
Reply

#6
намерих тук из форума как се прави диагностика но при натискането на бутона деода свети и нищо не реагира ваобще затова си мислч че са компютрите,то нее нормално водата да е хладка при работа на двигателя 2-3 мин. и датчика да отчита прегряване.Търсих запрекъснат кабел няма всичко е наред.Човека дет я купих ми каза че я е карал на маистор които констатирал че компютара единия не работел но незнаел кои е може и да лаже единия командва двигателя а другия ел,системата на колата,ще ги сменя и 2-та но по инсталацията е барано много има аларма която мисля или нее варзана както трябва или сее развалила и не работи централното ще видя някои да го доведа тук да я премахне не мога да я карам защото няма преглед застраховка нее прехварлена тя да заработи да се оправят всички неисправности и чак тогава докоментално ще се оправя купил съм я на цената на скрап и докато стигне цена в МОБИЛЕ ще стане като нова дори и със нова боя
Reply

#7
Колега, имаш два избора, или се учиш и почваш да пишеш нормално и грамотно или вече не пишеш тук. Трети пост в едно изречение без препинателни знаци и изразяващо повече от една мисъл няма да допусна.

Надявам се това да ти помогне : <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=14543">viewtopic.php?f=13&t=14543</a><!-- l -->
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)