The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДИСКОВЕ ЗА НАВИГАЦИЯ ЗА ХС90

#81
Диск за България?!?
Интересно какво е това - ако е за по новите версии /с хард диск/ - ОК ама за тази, за която говоря - няма...
Reply

#82
Моето е модел 2004 и навигацията е под седалката.На оригиналния диск от Германия и Австрия насам е черно поле. ДВД диска който ми предлагат е с Европа вкл.и БГ.Понеже по неговите думи навигациите били няколко модела трябва да отида на място да видиме кой модел е мойта.
Reply

#83
И аз съм 2004 навигацията е под седалката.
100% съм сигурен, че няма за България.
Общо дисковете са три броя, ако ти предлага останалите два или по-нови версии - не се набутвай.
Ще ти ги продам ..... безплатно нали си колега.... Big Grin
Само ще си купиш три диска ДВД двойна плътност и си готов.
Ако все пак има България - много съм любопитен що за версия е това - доста се ровя и досега не съм и чул за такова нещо.
Нашите навигации са модел МММ/Р2001. В ТЯХ НЯМА ЗА БЪЛГАРИЯ!
Аз разполагам с последната версия :
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-VolvoEurope-Site/en_GB/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=CN4KCghBRPcAAAEf7tgy9UKm&PersistNavigationMenu=YES" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... onMenu=YES</a><!-- m -->

Ако ти предлагат МММ+, това е за модели от 2007 нататък /с хард диск/ - там има България, но естествено не става за нашите. Гледай да не те преметнат!
Reply

#84
Замислям се дали изобщо си заслужава да взимам такъв диск,след като за 350-400лв се продават малки компактни навигации,кито ти отчитат и предупреждават дали се движиш със скорост по висока от допустимата за региона и имат вграден радардетектор.Друго удобство е че мога да я използвам и когато съм пеша.Вградения телефон не го изпозвам,защото не върви всеки път да вадя картата от телефона.Нито един от нашите оператори не потдържа дублираща симкарта,а за монтаж на Parrot Bluetooth не всеки се наема защото е много играчка и има вероятност да омажат цялата система.
Reply

#85
грешиш. мтел предлагат дублираща карта. друг е въпросът колко ще я ползваш и дали си струва да плащаш нещо допълнително само за удоволствието да го имаш в колата. ако постоянно си на път е далавера, иначе няма смисъл
Reply

#86
Аз съм с S80 с телефон с карта дубликат и трябва да ви кажа, че това е може би най удобната екстра в тая кола. Плащаш 6лв на месец допълнително, но не мислиш за блутути и всякакви глупости. Супер удобно е!!! Мтел го предлагат със сигурност. Иначе за навигацията и аз търся диск за бг, но не смятам, че ще намеря.
Reply

#87
Аз си реших проблема.Купих си /Garmin.nuvi 1490T/продават го с карта на Европа+Карта на България OFRM с 2 год. безплатен ъпдейт,добавих няколко файлчета,и го тествах на обиколка из БГ.вкл.лек офроод и по пешеходни маршрути.По пътищата ме предупреждава за всички възможни засади и спиид камери.Спести ми доста пари и главоболия-фишове и актове.По пешеходните маршрути ме водеше перфектно,като дори ми показва разстоянието до целта и до следващата бесетка или заслон за почивка.Това с вградената навигация е невъзможно.Примерно в маршрута си едно от местата за посещение бе пещера /Утробата/Преди да тръгна потърсих инфо за нея и всички данни и описания които намерих бяха доста противоречиви,но задавайки я като цел на нувито то ме заведе до входа без да обърка или да ме разхожда излишно.Без него щях да се сбъркам от питане и обикаляне.С телефоните е ок. през блутута ги свързвам с нувито и може не само да отговарям,но и да набирам номера с гласови команди.Голямо удобство и глезотийка е.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)