The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
B200f ИЛИ b200ft

#1
Имам един турбо мотор който мисля да ревиэирам и след това монтирам в моето комби 940 но эапочнах да се притеснявам дали ще иэдържа финансово и психически таэи интервенция.Другия вариант е да эапочна да търся нов собственик на турбомотора и да продължавам да си карам бавничко катафалката. Понеже старите хора каэват питай патило реших да събера вашите мнения.
Reply

#2
На пръв поглед нещата изглеждат много просто слагам мотора и хоп готово , но в същност вобще не е проста работа . Покрай този двигател ще ти трябват доста неща като започнеш от кутията за въздушния филтър ,водния радиатор , интеркулер с всички тръби и мъркучи към него , трябва да подмениш ezk-то трябва дя се пренастрои джетроника или да се подмени изцяло според ситуацията .Твойте дюзи са 16 омови ,а турбинните са 3 омови ще ти трябва и резистор или можеш да вземеш 16 омови дюзи от Т5 . Да не забравяме и подмяната на изпускателната система която хич не е евтина Не е мисията невъзможна, но си трябва доста работа и един донор от който да си набавиш нужните части .
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Reply

#3
донора от койкто мисла да иэгреба мотора трябва да раэполага с повечето от иэброените работи но поэнанията са ми малко къси освен механичната част ще се налага ли смяна и на много жички
Reply

#4
Miroslav U Wrote:донора от койкто мисла да иэгреба мотора трябва да раэполага с повечето от иэброените работи но поэнанията са ми малко къси освен механичната част ще се налага ли смяна и на много жички


Превод на Български? Confusedhock: :?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)