The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ще правя уеб сайт - малко помощ

#1
Добър ден! С мои братовчеди ни хрумна да създадем сайт за автомобили и да инвестираме в него. Целта ни е да го разпространим възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за някои неща. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Кой вариант е по-добър - да купим нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се позиционира в търсачките. Ако е така, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
2. Интересува ме линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да има ефект. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Отново трябва да питам как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)