The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем при пълен десен Volvo xc90

#21
(01-19-2019, 09:35 PM)pliva Wrote: Щом ,,заплита" ,много вероятно е да е вътрешното каре.И аз го имам този проблем от миналата година,но няма налична полуоска никъде в Европа.Ще има към 24 март. За ХС70 Undecided

Е добре...ама и аз до колкото разбрах вътрешно каре е малко проблем да се намери. Сподели после, къде ще ги има, ако ще и след половин година да е. И един съвет - ако имаш възможност разбери или в краен случай - свали и премери и преброй броя и диаметъра на карето и улиците, защото за външното така го намерих - по размер. Иначе по ВИН на колата, марка ,модел - т@ш@к работа! Пращаха ми какви ли не дето ги "дава програмата" ама нямаха нищо общо с реалността! Успех и пиши какво става.

Броя на Улиците да се чете броя на Шлиците....дееб@ и редактора скапан дееб@@@@@!
Reply

#22
Няма само каре. Има само трипода- 80 Евра в Skandix,чашката не се сваля. Аз търся цяла полуоска 8252058,тя е само за ХС-70 D5 185hp,автомат,2006-2007г.Изчерпана наличност,направена поръчка до производителя във Франция и партидата ще бъде готова към средата на март.Алтернатива няма!
Reply

#23
Маааамоо....ясно. Благодаря за информацията. Трябва да видя какъв трипод точно ще ми трябва , да не стане да го поръчам и да си го бия в главата после. Във страшни празници се вкарах с тая кола май.... Angry Благодаря ти още веднъж!
Reply

#24
(01-20-2019, 06:36 AM)julianov83 Wrote: Маааамоо....ясно. Благодаря за информацията. Трябва да видя какъв трипод точно ще ми трябва , да не стане да го поръчам и да си го бия в главата после. Във страшни празници се вкарах с тая кола май.... Angry Благодаря ти още веднъж!

Само да добавя,че полуоската може и да се рециклира. Ползвай чичко Гугъл - https://www.google.com/search?client=fir...0%BA%D0%B8
Reply

#25
Аааа, не се бях и замислял за това нещо. Благодаря ти пак. Ще сменя външното първо (да не би да извадя късмет), а и не е скъпо, и става лесно  ако не е от там - ще пращам на рециклаж вътрешното. Какъвто и да е резултатът ще пиша - да се знае.
Reply

#26
И аз имах подобен проблем. Също в завой се усещаше все едно минаваш през камък или бабуна. Интересното е че при ужасно стръмно изкачване имаше удари все едно скоростната кутия "прескача". Оказа се че е луфт във рейката и кофти кормилни накрайници. Двете гуми са си изменяли ъгъла/сходимостта. При завиване полуоската не предава движението линейно(колкото по изкривена е - толкова по на "тласъци" предава движението) и това е било прескачането(камъка) което съм усещал. След ремонт на рейката колата е като нова. Полуоските бяха прегледани и са като нови.
Reply

#27
Рапортувам: записах си час при Севдалин, което е едно добро начало Smile Ще видим какво ще се каже...
Reply

#28
успех и ще чакаме и ти да докладваш Wink

Sent from my mobile using Tapatalk
бай Вълчо си харчи, но като за "малка ГАЗ-ка" не е толкова страшно, а и ти пълни душата на MAX ...до тук толкова - цък >> [Image: 942505.png]
V8 is the Soundtrack of my Life !!!
Reply

#29
(01-19-2019, 11:18 PM)pliva Wrote: Няма само каре. Има само трипода- 80 Евра в Skandix,чашката не се сваля. Аз търся цяла полуоска 8252058,тя е само за ХС-70 D5 185hp,автомат,2006-2007г.Изчерпана наличност,направена поръчка до производителя във Франция и партидата ще бъде готова към средата на март.Алтернатива няма!

Алтернативата е втора ръка евентуално:
https://bego.bildelsbasen.se/en-se/group...rts/Volvo/
ex XC90
Reply

#30
Благодаря за линка!Хубаво са го направили! Ще изчакам още един месец за новата,тая дано да издържи.Между другото вибрациите не се увеличават,даже ми се струва че леко намаляха.Може би свикнах  Big Grin Big Grin Big Grin
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)