Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с електрическото управление на шофьорската седалка
#1
Здравейте, колеги! Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Автомобилът е 2007 XC90 D5 Executive. Електрическото управление на шофьорската седалка работи само около половин минута след отключване, и то само след като автомобилът е бил заключен поне няколко минути.
Цитирай
Thanks given by:
#2
Здравей колега, а работи ли управлението след като е запалена колата? Втория ми въпрос е на колко години ти е акумулатора?
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Цитирай
Thanks given by:
#3
Привет. Автомобилът не е (все още) мой Big Grin, правих оглед онзи ден и това е една от наистина малкото забележки по него. Управлението работи само сигурно по-малко и от минута след като се запали колата, и след това спира да работи. Ако просто се изгаси и запали отново, управлението отново не работи. Трябва колата да се изгаси, да се заключи, да се изчакат няколко минути, да се отключи и запали - и чак тогава управлението работи.. отново само сигурно по-малко и от минута Big Grin Акумулаторът честно казано не знам колко е нов, но предполагам не е от него, понеже други признаци за слаб акумулатор не забелязах.
Цитирай
Thanks given by:
#4
Какви грешки записва?
Четохте ли колата?
Едва ли е проблемен акумолатор, по скоро има вероятност модула на седалката да не е от тази кола.
Цитирай
Thanks given by:
#5
В понеделник вероятно ще ходим на преглед и диагностика в Мото Пфое, и ще видим какво ще кажат. Исках да проверя дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, и колко сложно/скъпо би могло да е решението.
Цитирай
Thanks given by:


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)