The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отстранен проблем или......

#31
Благодаря Тишо-беше изчерпателен и убедителен Smile  Ще си търся подходящия човек с подходящия опит и инструмент Smile

Накакви идеи за мацнатите букси със зелена боя в по горен мой пост,че ми е мн.любопитно  Rolleyes Дали не е имала и при предния собственик подобен проблем и да са от някоя морга........или един вид да са ги мацнали с цел запечатване (но това е малко тъпо)......
Reply

#32
Не мога да го твърдя, щот не съм виждал такива мАтори в количество, но аз залагам че е мацнато от завода - не го мисли. Със сигурност не е с цел да е запечатено, по-скоро за верификация че буксата е закачена (тествана на опън примерно). Виждал съм по предавания снимани в заводи как работника седи с един гайковерт/ключ/кот'има, тества дали са стегнати болтове по ходовата част един след друг и всеки тестван го цапва с някъв цвят, за да не загуби ред кой е тестван и кой не. Предполагам, че и тук е такъв случаят.

По спомен, по Мерцедесите масово буксите са "цапани"..
Reply

#33
Smile  както казваш и да го мисля и да не го мисля все тая   ,ама пусто любопитство   Big Grin
Reply

#34
Колеги извинявам се за многото питанки,но се присетих...при смяна на буксите трябва ли да разкачам акумулатор или е достатъчно да НЕ Е на контакт ?
Reply

#35
Здравейте отново колеги.Да съживим темата отново-смених всички букси с чисто нови и след 1200 изминати щастливи километра проблемът отново е наяве-пак същата работа-угасна в движение и край-няма палене и явно не е от буксите-сега на 99% съм сигурен,че утре ще отида и ще си запали без проблем и ще си върви като от магазина излязла до следващия път.Моля помагайте,ако си бях в БГ нямаше да се поколебая и щях да я засиля при Ники мисля се казваше точният човек,но уви съм далечко-давайте идеи и съвети колеги  Sad
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)