The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с резервоар

#1
Здравейте,колеги! Първо честит прзник! 
Имам проблем с бензина . Преди 4 дни колата не запали. Помислих,че е изгоряла бензиновата помпа(защото когато беше по-студено помпата виеше зс 30-40 сек.и спираше). Отворих резрвиара и видях,че нямам бензин,а по борд ми показваше,че мога да мина 70 км. Слижих й 5л бензин и колата запали. Днес ми скрои същия номер. Слижих й още 2 л бензин,запали без проблем. 
Имам съмнение,че помпата не може да засмуче бензина от втория нивомер(защото с този бензин съм минал не повече от 10 км). В купето и отвън мирише на бензин.
Колата е  s80 2.9 бензин/газ.
Благодаря предварително.
Reply

#2
Здравей колега,
провери дали не ти е пробит резервоара отдолу. При предишната ми кола беше запушен канистровия филтър и от вакума на помпата резервоара се свиваше/смачкваше и после се отпускаше - от тези движения се беше пробил отдолу където се беше прегъвал, и ми изтичаше бензина (не съм сигурен дали при Волво я има тази система за изгаряне на бензиновите пари). След като го залепих с течен метал след време пак се проби докато не разбрах от какво става проблема. След като оправих причината го залепих пак и повече не беше мръднал. Признак за запушен канистров филтър е когато след каране отвориш капачката на резервоара се чува едно всмукване на въздух и понякога пукане от резервоара. Огледай добре отдолу резервоара като имаш впредвид, че бензина бързо се изпарява и трудно ще видиш мокро петно. Ако установиш къде е спукано си го залепи с лепило "течен метал", но гледай в спецификациите му да пише, че издържа на бензин.
Поздрави и дано си оправиш бързо колата
Reply

#3
Мерси колега ще го огледам пак неска свалях другия нивомер не чух да поема въздух
Reply

#4
Здравейте,колеги.Оправих си миризмата на бензин.Смених кошниьата с помпата но сега имам друг проблем.Колата не може да вдигне повече от 4000оборота и на газ и на бензин мерси предварително
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)