The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с радио на HU-850

#1
Здравейте колеги, реших да пусна една тема за "болежка", която ме мъчи от повече от година и която упорито игнорирам, но ме дразни. Става дума за Волво В70 2005 с фабричното HU-850 с 6 диска. От време на време спира да хваща радиа- и ФМ, и АМ, сякаш изобщо няма антена. Интересното е, че това се случва винаги след запалване, т.е. паля - няма радио, след 5, 10 понякога 20 минути- се "появява". В общи линии до около половин час винаги е тръгнало и след това всичко е ок, докато не загася отново двигателя. При следващо палене - често отново не работи за някакъв интервал от време. Понякога пък работи нормално и веднага след палене - така и не успявам да хвана някаква зависимост от каквото и да е кога точно се случва, нито пък- колко време няма да работи.
Именно това, че не работи само след палене и че веднъж тръгне ли - работи докато не загася колата, ме кара да мисля, че проблемът не е механичен, тоест не губи контакт или да се разкача антената като друсне в дупка примерно.  Та въпросите ми са: 
- дали някой се е сблъсквал с подобен проблем и дали го е решил
- също- препоръчайте човек/сервиз, който евентуално да "хване" дали проблемът е в самото HU-850 или пък е в антената или някъде по трасето между тях. 
- гледам из ибей се продават втора употребва HU-850, вероятно и тук по моргите ще се намери, та ако купя такова- дали мога просто да сменя моето или ще е нужно някакво допълнително препрограмиране? Харесва ми звукът на системата с всичките колони и затова засега не искам да го сменям с някоя афтърмаркет мултимедия, макар че и това обмислях като вариант.  А и обичам и да слушам радио, та затова (също засега) се отказах от варианта за yatour или подобно устройство с мп3-ки.
Не знам дали има някакво значение, но CD-тата работят безотказно по всяко време.
Reply

#2
Има антенен усилвател някъде в багажника.
Възможно е и в него да е проблема.
Reply

#3
Благодаря, не знаех, че го има. Ще разровя тези дни зад корите.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)