The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проблем с мотора авариен режим

#1
Здравейте започвам нова защото каквото и да изчетох не намерих точно моя проблем както и сервизи за обърна към тях. Колата е Волво S60 2.4 140hp влиза в авариен режим върви с 20 км в час на място тресе и все едно педала на газта въобще и не може да се изфорсира. Колата работи до 800-2000 оборота на място като се променят нагоре надолу на борда не светва чек но на другия дисплей ми изписва следното (engine system service urgent и engine system service required ) свещите са сменени евентуално проблема може ли да е от бобините понеже вчера валеше нямаше къде дая вкарам за да ги разкачам една по една довечера се надявам след работа да не вали и да пробвам да ги разменя .Имах прекъснат кабел на мап сензора но го оправих рестартирах системата колата работи известно време но пак влезе в авариен режим .Моля дайте някакво мнение както и сервиз някой който да може дая прочете с добра диагностика и тн .
Reply

#2
Диагностика с ВИДА, а за сервиз имаше реклама над темите във форума.
ex XC90
Reply

#3
Здравей,
така ми е правила номера, моята, с проблемен дебитомер и проблемна дроселова клапа. Опитай с почистване на дебитомера първо (има спрейчета, но гледай да е някой хубав)... но наистина най-добре се вижда на диагностика.
ex - Volvo S60 2.4i BSR 188hp
Volvo S60 2.5 T5 Platinum 285hp Rica
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)