The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Оригинални щори за XC90

#1
Здравейте,

Интересува ме дали някой има оригинални щори за XC90, за да сподели впечатления. В Англия има няколко обяви, но при цена от около 200 лв. ми се ще да събера първо отзиви дали си струва. На малкия му пече като се вози и започва да мрънка, та трябва да намеря някакво решение за лятото. За момента съм сложил от тези, който са с вакумчетата, но не пазят достатъчно добре. Гледам, че има едни от плат, които се слагат върху цялата врата, обаче това нещо не си го представям как се държи при скорост от 140 км/ч на магистрала. Да поясня, че стъклата не са затъмнени все още и може би това ще е първата стъпка, но ми се ще да събера мнения за щорите.

Благодаря предварително на всички отзовали се.
Reply

#2
Повечето ХС90 фабрично са затъмнени (поне по мои впечатления), виж дали едно фолио няма да ти свърши работа.
ex XC90
Reply

#3
Моето няма фабрично затъмнение. Това най-вероятно ще стане първата стъпка, но ми се ще някой с оригинални щори да изкаже мнение дали вършат работа. В този ред на мисли за затъмнението, може ли да да препоръчате добър човек в София, който да работи с качествени материали. Единствения, който аз съм ползвал преди години беше във Варна, но не ми се разкарва пак до там заради затъмнението.
Reply

#4
за фолиране на прозорците аз се спрях на Румен от ПроТИнт Работят с качествено фолио с ув защита и дава 7 години гаранция. http://www.protint.bg
Reply

#5
Благодаря за препоръката. Ако има и други мнения и препоръки, ще съм благодарен.
Reply

#6
Моето е с тонирани стъкла фабрично. Никак не помага при бебе на задната седалка. Пече ли му в очите няма оправия. Аз съм сложил две застъпващи се от тия с вакуумчето и към момента нещата са що-годе добре, понякога пак не е щасливо бебето но вече са рядкост тия случаи.
Reply

#7
(06-10-2019, 11:42 AM)glamav Wrote: Моето е с тонирани стъкла фабрично. Никак не помага при бебе на задната седалка. Пече ли му в очите няма оправия. Аз съм сложил две застъпващи се от тия с вакуумчето и към момента нещата са що-годе добре, понякога пак не е щасливо бебето но вече са рядкост тия случаи.

Както и подозирах, само тонирането няма да свърши работа. Точно същия филм с двете застъпващи се щори го играем и ние в момента и се опитваме да му слагаме слънчеви очила Smile Добре, че ги търпи. Силно се надявах някой да има фабрични щори и да сподели опит, но като гледам ще си продължаваме така. Все пак може би ще прибегна поне до тонирането. Благодаря на всички отзовали се и ако имате и други препоръки за добър майстор за тониране в София, ще съм благодарен.
Reply

#8
Колега, просто отиди при някой който слага фолио и погледни към слънцето през плака с 70-80% затъмнение. Аз на предишното комби бях със сдвоени щорки с вендузи, а сега XC90 ми дойде с 70% затъмнение и старите щори направо ги харизах с комбито, т.к. малчо отзад си е много щастлив. Ако сега трябваше да слагам фолио, щеше да е на 80% защото задната щора на багажника си седи в мазето и да не се гледа много...

Sent using Tapatalk
бай Вълчо си харчи, но като за "малка ГАЗ-ка" не е толкова страшно, а и ти пълни душата на MAX ...до тук толкова - цък >> [Image: 942505.png]
V8 is the Soundtrack of my Life !!!
Reply

#9
Ама то това тониране не е една беля, моя като порастна малко седи и маха на някой през прозореца и се чуди защо го игнорират, а те просто не го виждат хората.
Това със светенето в очите е докато станат на 3-4, после е лесно. На 7 го сложих на бустер седалката и беше ужасно щаслив.
Reply

#10
Благодаря за мненията на всички. Очевидно ще отидем на варианта със затъмнение пък после ако трябва да се маха, ще видим как ще го изиграем Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)