The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S40 DTSC ???

#1
Здравейте, имам много странен проблем. Колата е С40 Т5 мотор 2005г. и нямам копче за DTSC. От левия лост за мигачите също няма за изключване. Когато е мокро или тръгна със газ на таблото ми премигва лампа за DTSC което значи, че има такава екстра. Още по-странно е, че си купих панела на запалката със бутон за DTSC и като тръгнах да го слагам куплонга който идва от конзолата е съвсем друг и не пасва. Някакви съвети ?
Reply

#2
Страница 159.  

Smile Dodgy
Reply

#3
Нямам меню за изключване от врътката...
Reply

#4
Някой нещо..... ?
Reply

#5
Колега с връзката отиваш на DSTC и задържа копчето което ти отваря съобщенията. Така се де активира. Успех
Reply

#6
Въртиш врътката докато се появи DSTC на дисплея след което натискаш и задържаш бутон Read (може и с бутон Reset да е - зависи от модела на колата). И чакаш да се смени надписа от on на off.
Ако при въртенето на врътката не се появява DSTC - колата няма DSTC. Само STC е. Лампата за индикация е пак същата. В описанието на колата, което съм дал по горе си пише кое какво и как.
Бутон за DSTC тази кола няма.
Reply

#7
При въртене на врътката не се появава DSTC на дисплея което означава, че е със STC. Но да няма бутон за изключване и на STC някак ми се клони към невъзможно и странно ?
Reply

#8
Проблема е решен ! Един приятел намери ел. схема и проследихме къде трябва да отива кабела за ДСТЦ-то. Оказа се, че отива в междинна букса под скоростния лост в, която влиза и буксата за запалката. Прикачил съм снимка на буксата. Освен бутона си купих и кабела към тази букса и просто го подмених. Много проста манипулация, НО ми отне много време и четене. Сега вече работи !
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)