The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Презалепяне на предно стъкло на ХС 60

#1
Здравейте колеги,

След три години вярна и безпроблемна служба, колата реши да ми напомни, че освен смяна на консумативи, един автомобил може да се нуждае и от други интервенции. При силен дъжд се появява слаб теч от горната дясна страна на предното стъкло. Явно се налага стъклото да бъде презалепено, предвид започващия зимен сезон. Във форума видях, че още няколко колеги се оплакват от теч при този модел, но никой не е споделил как е отстранил проблема, както и услугите на коя фирма е ползвал. Моля за препоръка от колеги минали по този път, тъй като из интернет пространството се сблъсквам с много противоречиви мнения за повечето фирми, предлагащи автостъкларски услуги в София. Предварително благодаря на отзовалите се.
Reply

#2
В петък имам час при стъкларя, но съм от Бургас.Ще видя какъв е резултата,понеже им закарах колата погледнаха я, казаха няма проблем може да се почисти и презалепи.Ще ползвам услугите на Кобра-та.

https://www.autoglass.bg/bg/branches/sofia

Мисля това е контакт за София.
Reply

#3
(11-19-2019, 01:25 PM)Geshata Wrote: В петък имам час при стъкларя, но съм от Бургас.Ще видя какъв е резултата,понеже им закарах колата погледнаха я, казаха няма проблем може да се почисти и презалепи.Ще ползвам услугите на Кобра-та.

https://www.autoglass.bg/bg/branches/sofia

Мисля това е контакт за София.
Ще съм благодарен ако споделиш как се е получило колега.
Reply

#4
Ами всичко изглежда нормално,за сега .Навън вали, оставил съм я на открито довечера като тръгвам от работа ще погледна дали всичко е наред.Човека ми обясни,че нямало някаква основа,която се полагала при залепяне на стъклото и на рамката(няма представа дали преди това е презалепяно или сменяно,или така си идват от Волво).Каза също 1 седмица да не я карам на автомивка.Цялата работа отне 4-5 часа и 70 лева.
Reply

#5
(11-22-2019, 12:12 PM)Geshata Wrote: Ами всичко изглежда нормално,за сега .Навън вали, оставил съм я на открито довечера като тръгвам от работа ще погледна дали всичко е наред.Човека ми обясни,че нямало някаква основа,която се полагала при залепяне на стъклото и на рамката(няма представа дали преди това е презалепяно или сменяно,или така си идват от Волво).Каза също 1 седмица да не я карам на автомивка.Цялата работа отне 4-5 часа и 70 лева.

Мерси колега,

ще мина през същото другата седмица.
Reply

#6
Мога да ти дам телефон на момче от София. Ще дойде и ще ти го направи на място.
1.Volvo 940, 1991, 2.0 turbo, B200FT, Estate
2.Volvo V70, 2002, 2.4 turbo, D5244T
3.Volvo S80, 2004, 2.4 turbo, D5244T
Reply

#7
(11-22-2019, 01:38 PM)kotuoshu Wrote: Мога да ти дам телефон на момче от София. Ще дойде и ще ти го направи на място.

Мерси колега,
вече съм запазил час в сервиз, който ми е удобен като местоположение, а и при това време не виждам как може да стане на открито.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)