The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V50 дневни светлини

#1
Здравейте!
Въпросът ми е дали ако си взема модула за включване на фаровете от Волво 2010г. например, сана който има режим дневни светлини и го сложа на моето дали ще заработи. Моето е 2009г. Но си и ам сензора за светлина и според мен ще стане. Освен ако няма някой друг допълнителен модул, който да ги управлява. Ако някой знае нещо по въпроса да драсне!
Благодаря!
Reply

#2
Някой нещо?
Reply

#3
Здравей, аз съм с V50 , 2010г. и нямам дневни светлини, затова не знам точно какъв модул е необходим и къде са дневните светлини. При мен, както и на останалите модели, като се остави копчето на включени къси светлини, при запалване и гасене на двигателя, късите светлини светват или угасват, не въртя копчето постоянно.
Reply

#4
Въпрос: често срещам автомобили, на които задните светлили (габарити) никакви ги няма. Дали Модул_дневни_светлини включва само предните светлини и не включва задните въобще?!?
П.П. Скоро карах зад доста ново Алуди Кю7 на което задните светлици бяха като дискотека в Студентски град. По някаква хатична схема се включваха ту от ляво, ту от дясно една след друга габарити, мигачи, стопове. Само когато водача използваше педала на спирачката коректно светеше третата стоп-светлина и това ми помагаше да не се забия в него. Много тъпо!
[Image: volvo-xc-60-r-design-d5-awd_medium.png][Image: citroen-c3-picasso_medium.png]
[Image: opel-movano-3500_medium.png]
Reply

#5
На Волво като моето и не само след 2011г се предлагат като опция дневни светлини. Те са разположени на мястото на халогените и са Led. Вътре разликата е в конзолата за включване на фаровете като има добавена най - в дясно позиция със символ А. Тогава през деня си работят дневните светлини, а когато се стръмни или влезеш в тунел халогените изгасват и светват късите светлини. Това искам да направя и аз с моята кошница, която е 2009г. В чужди форуми четох, че освен смяната на халогените с лед и смяната на конзолата с такава от модел след 2011 с такава екстра трябва и посещение в сервиз за смяна на софтуера с такъв от модел след 2011г
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)