The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с мотор V50 1.6 D(1.6HDi)

#1
Здравейте ,колата ми е V50 1.6D. Някой да се сблъскал с инфото" Rendemet moteur reduit" намалена ефективност на двигателя е превода,колата влиза в авариен режим,не вдига повече от 2000 оборота,така е за кратко и после се оправя.Преди го правеше на студено,сега го прави когато си иска.Носих я на сервиз,дава за под за грешка в педала на газта ,но при тях беше да го направи.Ако някой има идея моля споделете.
Reply

#2
Здравей колега. Имам я същата 2006 г. И на мен ми го направи абсолютно същия номер. Откарах я на диагностика и ми казаха че повредата е в педала на газта. Прдала втора употреба струва около 250 лв. Но никъде не  се намира. За нов не ми се мисли. Но момчетата взеха от не знам какъв педал само някакъв чип и са го сменили с моя. Чипа ми струваше 70 лв и 40 лв труд. Сега е пушка. Надявам се да съм бил полезен.
Reply

#3
Ще търсим педал значи.Благодаря за полезната информация.
Reply

#4
Здравей, колега ако не се лъжа педалите са еднакви с педалите на Форд фокус от същите години на модела, както и ходовата част е на Форд фокус. Така , че виж и тяхната цена и съвместимост.
Reply

#5
Не е от педала.Смениха го и пак същата работа.Забелязвам че вдигне ли над 2000 оборота и тогава забива.Кажете някой добър диагностик от Варна,Русе или Добрич,че съм от Силистра и ако местните сервизи вдигнат ръце ще търся някъде наблизо.Между другото нов педал струва 301 лева в МП.
Reply

#6
Накрая се оказа CEM модула,този под жабката.Презапоиха студени спойки , засега е ок.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)