The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Премахване на телефон HU-850

#1
Здравейте,

От скоро съм собственик на Волво S60. Колата разполага с този телефон от снимката, но не виждам смисъл от него при положение, че не мога да си вържа смартфона. Има ли за какво да го ползвам или да си намеря джобчето, което стои на негово място?

Благодаря предварително

[Image: volvo-hu-850-reparatur-300x134.jpg]
Reply

#2
Здравей колега, аз на старото В70 имах тази екстра. Бях си извадил втора СИМ картата, тоест имах 2 сим карти с един номер от (тогава) Мтел и когато бях в колата и някой звъннеше - звъняха едновременно двата телефона и можех да вдигна и говоря през този на колата. Беше удобен , говорителят е вграден в подглавника на шофьора, микрофонът - в огледалото. До един хубав ден, когато телефонът се развали и спря да разчита сим картата (и всички други сим карти, с които пробвах). След известна борба и опити - така и не тръгна повече и го смених със стойка за чашка от авто-морга.
Reply

#3
Wink 
Аз пък преди волвото имах Пежо и с подобни екстри...но не бях на М тел,а на глобул и когато попитах за дубликат на сим карта ударих на камък .........................................
Reply

#4
Благодаря за отговорите. Дори да сработи това с втората сим карта не виждам как ще набирам аз номера, ако ми се налага при положение, че от години никой не си играе да помни номера. Всичките са въведени в телефон. От тази гледна точка по-лесното е да се ползва bluetooth handsfree.
Reply

#5
(09-08-2020, 02:16 PM)martinrousev Wrote: Благодаря за отговорите. Дори да сработи това с втората сим карта не виждам как ще набирам аз номера, ако ми се налага при положение, че от години никой не си играе да помни номера. Всичките са въведени в телефон. От тази гледна точка по-лесното е да се ползва bluetooth handsfree.

Когато са проектирани тези коли блутут нямаше.  Big Grin  Копираш контактите в картата и после слагаш тази карта в телефона на колата. Това е начина. 

Има разни китове с Блутут които могат да се монтират към радиото.
Reply

#6
ако си на А1 и си извадиш дубликат за 1 лев на месец може да си сложиш 10 номера на бързо избиране с натискането на клавишите от 0-9, а иначе с натискането на "зелената слушалка" може да си скролваш последните разговори и да избираш от този списък, което все пак си някакъв плюс пред "едно джобче или стойка" на негово място, а и се чува доста прилично в колата...
бай Вълчо си харчи, но като за "малка ГАЗ-ка" не е толкова страшно, а и ти пълни душата на MAX ...до тук толкова - цък >> [Image: 942505.png]
V8 is the Soundtrack of my Life !!!
Reply

#7
Отново благодаря за отговорите. Аз вече си сложих bluetooth джаджа. Сега въпросът е да махна телефона и да си намеря джобчето, че в тия коли изобщо не са помислили за съхранение на вещи. Държа си телефона в cupholder-a в централната конзола.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)