The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помощ за оглед на C30

#1
Здравейте,
Нов съм във форума и съм решил да си купя Вово C30. Има една доста интересна кола в Разград а аз съм от Пещера и е много път и време за оглед. Моля за помощ! Ако има някой колега от района да погледне и ако може и някоя реална снимчица да направи. 
Ето обявата : https://www.cars.bg/offer/5e4d8530801e7558420ad8a2
Reply

#2
Това предложение също не е за пренебрегване:

Quote:При сериозен интерес имаме възможност да доставим превозното средство със собствен транспорт до всяко населено място в страната без да има нужда вие да пътувате до гр.Разград с оглед обстановката в страната сме взели предвид всички предпазни мерки спрямо пандемията.
Защо не се възползваш от тази възможност на автокъщата? Ако не ти хареса, предполагам че ще се плати само транспорта, но това може да се уточни по телефона.
Reply

#3
Като смятах снощи ще са нужни 120лв. само за гориво отиване и връщане. Отделно 5часа време за път в една посока. Мисля че едва ли ще е удачно да разкарам човека и ако има проблем да го върна обратно. А и сумата ще е не по-малко от 200лв. според мен.
Reply

#4
Привет колега!
1. Първо: поздравления за избора на марка. Качиш ли се един път а Волво, няма да искаш да слезеш. Освен ако не спечелиш Ламборджини от тотото Big Grin (точка 3).
2. Второ: колата изглежда чудесно на снимки, като почти всяка една кола, пусната за продан в сайтовете, като изключим недобрата линия на предната броня вляво на снимка номер 2. Двигателят е традиционният 2.0 HDi на PSA. На моето бившо V50 даваше разход 5,5-6 л/100 км. Сравнително безпроблемен двигател, като изключим DPF системите. Можеш да потърсищ моите теми относно V50, проблемите, с които съм се сблъсквал, както и решенията.
3. Трето: като човек, който е притежавал и експлоатирал бюджетен клас автомобил с 3 врати, бих ти препоръчал да се огледаш за S40 Smile Покупката на триврати автомобили е оправдана само когато цената е над 300 000 лева и мощността на двигателя е *стотин коня, не 2-ста или -3ста.
4. Четвърто: Ако наистина се спреш на Волво, то вземи автомобил с 2 (ДВА) ключа!

Успех, и да се похвалиш!
[Image: volvo-xc-60-r-design-d5-awd_medium.png][Image: citroen-c3-picasso_medium.png]
[Image: opel-movano-3500_medium.png]
Reply

#5
Благодаря за пожеланията и радушното посрещане!
Смятам да се задържа в този форум. 
А по повод на тривратите не е проблем за мен защото сме с жена ми само и не превозваме много багаж. Трябва ми по-малка кола и защото гаража ми е малък. Но пък и трябва да ми е комфортно да пътувам към морето. Та затов се спряхме на C30 защото трябва да е Волво Cool
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)