The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
странно тропане отзад

#1
возил сьм се в много комбита и всички тропаха ипоскьрцваха отзад,ама понеже сега си е мое,страшно много ме дразни :shock: .Успокойте ме че така си скьрца ипотропва,нали :roll:
Reply

#2
itonev Wrote:возил сьм се в много комбита и всички тропаха ипоскьрцваха отзад,ама понеже сега си е мое,страшно много ме дразни Confusedhock: .Успокойте ме че така си скьрца ипотропва,нали :roll:

Ами по-добрия вариант е някой да влезе в багажника и да идентифицира шумовете. При мен няма нито потропване нито поскърцване. Може и да не е от багажника а от окачването.
Reply

#3
аз съм карал две комбита и двете са тракали. Все едно се бие номера в задния капак. Имало е чат пат и други скърцания, които са ми абсолютно непонятни откъде. Като не откривам причина и си мисля, че е нормално. Май всички го имат тоя проблем :roll:
We like it hard, we like it fast
We got the biggest amps, man they blast
True metal people wanna rock not pose
Wearin' jeans and leather, not cracker jack clothes
Reply

#4
Ами не всички. При мен го няма. А дори и да се появи се проверява от къде идва и се отстранява шума. Може и нещо да има счупена щипка, може да се налага смазване на ключалката. Има едни гумени ограничители в двата края на вратата на багажника, които се въртят и се нагласят на височина. Понякога се оказва че проблема не е в багажника а в някоя от задните врати. Виж си и отделението за резервната гума да не би да ти тропа крика или нещо друго там. Най-добре дай на някой да кара и се опитай да разбереш откъде идва шума и след това си го елиминирай по някакъв начин.
Reply

#5
VolvoFan Wrote:Ами не всички. При мен го няма. А дори и да се появи се проверява от къде идва и се отстранява шума. Може и нещо да има счупена щипка, може да се налага смазване на ключалката. Има едни гумени ограничители в двата края на вратата на багажника, които се въртят и се нагласят на височина. Понякога се оказва че проблема не е в багажника а в някоя от задните врати. Виж си и отделението за резервната гума да не би да ти тропа крика или нещо друго там. Най-добре дай на някой да кара и се опитай да разбереш откъде идва шума и след това си го елиминирай по някакъв начин.
човече проверих всичко сецах корите,дьрпах вратата на багажника ,всички тампони по задното окачване проверих и почнах да се самнявам в амортисьорите или тампоните , които са в купето,струва ми се ,че много мьрдат(като живи са)
Reply

#6
Здравеи виж да не се е отлепил третия стоп
Reply

#7
Здравеи виж да не се е отлепил третия стоп
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)