The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не тръгват MP тройки

#1
Колеги,колата е S40 2.4i,2005 година купена от USA.Никакви проблеми освен че не може да чете MP3.Всякакви оригинални дискове и само едно CD със запис на MP3.Не се знае с какъв софтуеър е записван но със сигурност не е с NERO.Както знаем колата няма вход за преносима памет.Видях във Форума че има вариянт с FM трансмитер и флаш памет.Удачен вариант ли е?Но въпросът ми е дали някой се е срещал с този проблем?Дали защото колата е от Америка и е кодирана там с цел лицензирани дискове?Може ли нещо да се разкодира?Ако не - подскажете с какви програми да пробваме да запишем CD та белким ги хареса колата и да тръгнат!Благодаря.
Volvo XC90 3.2 2009 Plenty of power and extremely smooth running
Reply

#2
ниамаш шанс колега.....и моя плеар е сьщия . какво ли не сам го правил...каквото и да записваш...не и не... караи на оригиналки и това е..
Reply

#3
Пробвай с по-хубави дискове(примерно Verbatim DataLife+) и задължително записвай на ниска скорост(4-та или ако можеш и на по-ниска). Успех
Reply

#4
Запис на ниска скорост и на читави подложки.
Reply

#5
Ще тествам,благодаря за идеите!
Volvo XC90 3.2 2009 Plenty of power and extremely smooth running
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)