The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Издирва се Volvo 240 2.1 turbo 155hp

#31
Добре де.
Търг търг. Ама с тайно надаване ли ще бъде или ще обявиш желаната цена публично? Ако е тайно прати и на мен едно лично. Колата е повече от страхотна!
Браво че има такива ценители и то в България!
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...

Човек и общество...
Reply

#32
Здравейте колеги,

Аз имам примерна идея за евентуален търг. Тя се базира на начина, по който процедират наши колеги от Холандия.

- Пуска се обявата за продажба на автомобил с опция - наддаване над обявена базова цена, актуална за сегашния момент. В Холандия си имат една организация, която прави оценка на автомобилите тип "олдтаймер" и лесно може всеки да разбере на колко е оценен автомобила му към настоящия момент.
-Започва наддаване над тази базова цена от кандидат- купувачи.
- Периодът на валидност на търга не се специфицира. Тоест може да завърши почти веднага, но може и да се задържи за по-дълъг период от време или да бъде прекратен в даден момент без да се извърши продажба.
- Когато продавачът прецени, че дадената моментна цена го устройва, той я продава на кандидата, който е наддал последен.
- Ако цената която се достигне все пак не устройва продавачът, дори и след изминал дълъг период от време, той решава дали да продаде колата на последният кандидат наддал най-много, или да се откаже от продажбата въобще.

Общо взето така практикуват в холандско.
Давам си ясна сметка, че предложената процедура може да не срещне въобще одобрението на колегите и админите.

За да ви накарам още повече да заобичате вашите Волво автомобили, качих едно клипче в мрежата, което се надявам да ви заинтригува. Някои от вас може вече да са го гледали, но много от вас знам, че не са.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=89mMuzFv2qU" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=89mMuzFv2qU</a><!-- m -->

Поздрави и попътен вятър!

Тодор.

ПС: Очаквайте още клипчета и материали скоро :-)

Ето тука вече има още две филмчета:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://vbox7.com/play:636a9087" onclick="window.open(this.href);return false;">http://vbox7.com/play:636a9087</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://vbox7.com/play:ee8e61fc" onclick="window.open(this.href);return false;">http://vbox7.com/play:ee8e61fc</a><!-- m -->
Reply

#33
А we, не мога да се стърпя да не вметна, че самият todbt много си гледа колите - от както се познаваме ми прави впечатление, че всяка резервна част, която е вложена , се подбира след такова проучване за произход и връзка с марката Volvo, че и шведските архи-инженери биха се притеснили от немарливост! Ултра-хипер...ъзарска кола: изкарва се само при подходящи условия (пътни, климатични, etc.) & се кара като на парад!

Предупреждавам не-вманиачени фенове и прекупвачи да НЕ се включват в търга, че колегата (не се обижадай, че го казва горд собственик на 4-ка - холандска е и наистина сме колеги! Wink ) е толкова лют, че случката с холандеца ще бледнее при подобно развитие след евентуална продажба... :lol: Като те познавам, чак се чудя какво да ти пожелая: а си я продал, а си се обрекъл на "вечна жал" - ще ми се разгони фамилията, докато сме във Фирмата... :?
VOLVO 440 1.9 TD '95 (XC-70 D5 '2005, S40 1.6 '2009)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)