The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ръчна скоростна кутия на хс90- добра ли е

#1
ръчна скоростна кутия на хс90- добра ли е, какво е вашето мнение
Reply

#2
Монтира се 6-степенна на дизеловите и 2.5 турбо - 210 к.с.В града минимум 2 литра по-малко а извън града около литър.Много интересно е, че при дизелите преразхода е по-голям от при бензиновия.В МП съм чувал че се сменя съединителя заедно с маховика но дали е нужно или са си го измислили за оборот незнам.Защото за спирачките също пише че заедно с накладките се сменят и дисковете.Автоматиците след 150 000 км почват да дават проблеми особено ако не е сменяно маслото.Там варианта е ако си купиш употребявано ХС90 застраховаш в Булстрад с основни възли и агрегати за до седем годишни коли и като се счупи автоматика и малко разправии ти го осребряват и ти си плащаш са маслото и филтъра на кутията.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply

#3
колеги, дайте повече мнения някой кара ли волво с ръчна скоростна кутия.Загледал съм едно.
Reply

#4
Да не си се загледал в едно от Пловдив с червено-черни седалки:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21279989762871848&f1=details" onclick="window.open(this.href);return false;">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details</a><!-- m -->
Прави ми впечатление от снимките, че вътре е доста е поизносен салона. Моята е на 175 000 км и 11.2003 и салона е по- запазен. Задната седалка е нещо по-особена токите за коланите са отвън и коланите са отвън как ли се закопчават.Но може да е и от снимките.Много скоро ми се случи нещо подбно колата на снимките отвън и отвътре изглеждаше по-зле отколкото на живо така и тук може да е така.Но в повечето случаи на снимките е като нова а на място доста зле.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply

#5
колега в нея съм се загледал, ще трябва да отида да я видя.Но искам да чуя повече мнения за ръчна скоростна кутия, за автоматичната знам, че ремонта и струва много скъпо затова съм се насочил към ръчна, пък и по рядко се развалят.Така мисля поне.
Reply

#6
Гледай много внимателно че после много боли от скъпи ремонти.Според мен е задължително да я закачат на компютър в МотоПфое и да тестват всичко двигател,задвижване,системи за сигурност,климатроник дори и стереоуредбата.Защото в повечето случай чекват само двигател и задвижване.Ремонтите по климатика и системите за сигурност също са цифра.Поради изключително малкото коли с ръчна кутия отзиви по форумите почти няма да намериш.
Успех в избора и при най-малкото съмнение бягай или цената много надолу.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)