The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Виене по ходовата част на 945 турбо

#1
Странното е, че виенето се появява само между 20 и 30 км. и независи дали съм на скорост или свободна. Имам усещането, че става въпрос за диференциал, но не съм сигурен. Висящия лагер съм го сменил, за това той отпада. Маслото в диференциала е на ниво. Въпроса ми е дали има някакви добавки за маслото в диференциала и има ли смисъл от тях?
Reply

#2
lhh Wrote:Странното е, че виенето се появява само между 20 и 30 км. и независи дали съм на скорост или свободна. Имам усещането, че става въпрос за диференциал, но не съм сигурен. Висящия лагер съм го сменил, за това той отпада. Маслото в диференциала е на ниво. Въпроса ми е дали има някакви добавки за маслото в диференциала и има ли смисъл от тях?
Здравей ,това че си сменил висящия лагер не е гаранция че новия е здрав или и монтиран правилно ,може да е от главините може и да е от диференциала с добавка може и да утихне но може и не моя си има шум около 60 а скоростната му кутия леко извива на 3та скорост за мъничко та провери всичко което се върти с колелата от ..до
успех
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply

#3
И аз имах такъв проблем. И тръгнах от карлово към софия и 20 км преди София запо4на постоянно стържене и докато стигна до гаража колата миришеше на изгоряло. Имаше и пушек от висящия лагер на кардана даже. Ти като смени твоя какъв лагер сложи ако при слагането се е повредил сепаратора зна4и пак е лагера ти. Споко ако е лагера можеш винаги да се прибереш с 5 км в 4ас ако избуши някъде.
Reply

#4
aleks12345 Wrote:И аз имах такъв проблем. И тръгнах от карлово към софия и 20 км преди София запо4на постоянно стържене и докато стигна до гаража колата миришеше на изгоряло. Имаше и пушек от висящия лагер на кардана даже. Ти като смени твоя какъв лагер сложи ако при слагането се е повредил сепаратора зна4и пак е лагера ти. Споко ако е лагера можеш винаги да се прибереш с 5 км в 4ас ако избуши някъде.

Ами до колкото разбрах са ми сменили само лагера, а стойката е старата. Възможно ли е проблема да е от там? Даже след смяната колата започна леко да вибрира между 70 и 90 км.
Reply

#5
Еми другата 4аст е едно като гумен тампон. Ако гумата се е разсухнала и не хваща добре лагера е възможно да вибирира и от вибрациите да замине пак лагера. Незнам дали е възможно дори и кардана да се изкриви ако има вибрации то затова е този лагер там щото кардана е доста дълъг. Аз ги смених и стойката и лагера щото се обърках и купих стойка без лагера и беше към 50 лв и после си купих и лагер.
Reply

#6
aleks12345 Wrote:Еми другата 4аст е едно като гумен тампон. Ако гумата се е разсухнала и не хваща добре лагера е възможно да вибирира и от вибрациите да замине пак лагера. Незнам дали е възможно дори и кардана да се изкриви ако има вибрации то затова е този лагер там щото кардана е доста дълъг. Аз ги смених и стойката и лагера щото се обърках и купих стойка без лагера и беше към 50 лв и после си купих и лагер.

А знаеш ли, дали висящия лагер на 940 и 945 турбо са еднакви? Защото ми казаха, че имали в наличност за 940. Между другото, майстора ми каза, че лагера, който ми е сложил, бил от форд транзит. Предварително благодаря.
Reply

#7
Най добре и ефтино е намираш стария лагер и отиваш с лагера в магазим за лагери руди-р е добър или на 4 км има хубав магазин за лагери в първия блок на булевард Г Димитров като идваш от цариградско. Според мене е същия лагера като за 940. Това озна4ение ако го гледаме мойта кола е 965 6 цилиндъра 5 врати озна4ава това ама на нея пише 940. Ина4е тва е много съмнително щом друг лагер ти е сложил. В ибей се продава лагера от там също можеш да му видиш номера или в вадис му има номера също.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)