Волво Клуб - България

Full Version: Една идея за среща СОФИЯ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте Колеги Smile
Искам да ви предложа на някоя от следващите ни срещи да отидем до Горни Богров или - <!-- m --><a class="postlink" href="http://arsofia.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://arsofia.com</a><!-- m -->
Искам да знам вашето мнение
Аз лично до сега съм ходил 1 път,по друг повод с бифшият ми шеф, но това беше балама работа.
Та както и да е - можем да ходим да разходим кучетата в събота или неделя ( не помня мисля,че и в двата дни можеше да се ходи) защото кучетата са доста и на тези хора им е доста трудно да ги разходят сами.
Това за мен е една истинска кауза ( да се грижиш за бездомните кучета без да очакваш друго в замяна ).
Похвално за хората,които се занимават !!!
Можем да направим нещо за тези животинки (няма да ни коства почти нищо освен бензина до там - за което се притеснявам,че ще е проблем на повечето колеги - все пак сме в криза).
Извинявам се че не съобразявам,че някой може да има страх от кучета.
Колеги,кажете какво мислите Smile
Колеги получих отговор на запитването ми към <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.arsofia.com" onclick="window.open(this.href);return false;">www.arsofia.com</a><!-- w -->

Ето го и него :


Здравейте,

Ще се радваме да ни посетите в приюта в Богров. Приютът е отворен всеки ден от 10 до 16 часа, но предпочитаме да събираме доброволците през почивните дни. Повече хора вършим по-вече работа и е по-забавно, така че неделя е перфектен ден за разходки и социализация на кучета.

Дори да е неофициално посещението Ви, ние с удоволствие ще го отразим на сайта ни. Преди месец имахме органзирана група от Виваком, така че не е нещо необичайно и ние го приемаме с охота. Само ще Ви помоля да ми пуснете един мейл, за да Ви очакваме него ден и да си планираме задачите - това е изискване към всички доброволци, за наше улеснение е.
аз съм напълно за .от много време се каня да отида Smile Big Grin
shweppsy Wrote:Up !
Up
Дооооббббррреееее ....
Ще дойда и аз,но си има раздел за срещи ...
UP
Браво колега!
Малко е стара темата и не знам дали сте ходили. Аз съм за. Ако има и други желаещи, кажете кога и идвам. От много време искам да отида там, но няма с кого.
Още веднъж, поздравления за идеята!