Волво Клуб - България

Full Version: Модулите за дневни светлини DRL5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги,

Наскоро попаднах случайно на тази тема ЦЪК

Някой има ли практически опит с тези модули или подобни, за да сподели мнение?

Изглежда ми разумно да продължа да карам на включени дневни светлини при намалена консумация примерно 50% или 25% Smile
Мой приятел е с Smart DRL (незнам коя версия е) <!-- m --><a class="postlink" href="http://smartdrl.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://smartdrl.com/index.html</a><!-- m --> Това е сайна от който си го взе. Вече повече от година и половина го ползва без проблеми. Той си е включил дългите на 30%, изглежда добре и факта че сами се пускат е супер. Също така трябва да знаете, че ксенона не може да се намали или 100% или 0%. В последната версия, има опция когато се отключи колата да се вкл. светлините. За сега това мога да кажа, ако имаш някакви конкретни въпроси казвай, може да мога да ти отговоря.
S.B. единственото което автомобила ти няма като опция е възможността да свети на определени %. Оставяш си копчето на фаровете на "Включено" и си готов. Като угасиш колата (не си на контакт) за разлика от повечето автомобили не остават габаритите ти да свтят. Ако изрично искаш да светят - оставяш копчето на средна позиция.
Функцията "прибери ме вкъщи" се активира при изваден ключ (не просто да не си на контакт, а ключа да го няма) и дърпаш една светкавичка. Ефекта е, че ти светват къси+халогени за 30-тина секунди. Отделно си имаш и амбиент осветление (жълтото копче на дистанционното), където светват всички габарити и ако имаш крушки в долната част на страничните огледала - светят и те (това е мн добро - виждаш къде стъпваш преди да влезеш в колата, да не говорим тъпите погледи на случайни минувачи... Smile )
Абе с 2 думи посоченото у-во копира това което са ти дали от ВОЛВО, но е мислено да бъде универсално и комерсилано (за голфовееееее). При нас се обезсмиля. И аз се бах замислил за такова, но като ми отлежа идеята се отказах - да разваля това, което ми е дал производителя, защо?!?
Още нещо, не съм много сигурен дали няма да се скарате със СЕМ...
Благодаря за коментарите!

Нямам намерение и наистина е почти безмислено да се слага на Волво.

Просто искам и другата ми кола - Сеат Ароса - да прилича малко на Голямата. Точно там ми липсват такива глезотийки като във Волвото. Smile

Най-вече да не забравям, че трябва да си включвам фаровете през деня Smile
Така да - с двете ръце те подкрепям в идеята Smile
Здравейте колеги,
от скоро иимамS40 1,8 1999г, но като изпробвам функцията "прибери ме вкъщи" нищо не се случва. Може ли да го нямам като функция. Освен това на дистанционното имам само лок и ънлок..нямам жълто копче за амбиент осветлението.
Може би тази екстра се отнася само за по-големите батковци като S60 и S80.Аз ще пробвам тази вечер дали става при мен!
При мен тази хватка работи.Изгасяш двигателя,махаш ключа,дърпаш дългите и воаля-30 секунди фаровете светят.
Интересно защо при мен не се получава....може ли да е понеже моята е 1999, а твоята 2000г. Много ми допада като благинка това, но уви
Нека и други колеги да пробват дали работи и при тях.Честно казано се изненадах че при мен я има и че тази екстра въобще съществува.Не съм подозирал че го има и в по-евтиния сегмент автомобили като нашите S40.Благодарение на форума опознах колата си за тези години и продължавам да научавам по нещо всеки път щом се логна.
Pages: 1 2