Волво Клуб - България

Full Version: WTCC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги, любители на световния пистов шампионат за туристически автомобили. Днес на пистата в Куритиба, Бразилия започна WTCC сезон 2011г., в което любимата ни марка автомобили участва. В първия старт нашия човек-Робърт Далгрен със С30 завърши на 12-то място. Ще чакаме още от следващия кръг да се представи по-добре, защото тогава се очаква да стартира с нов по-мощен двигател. С интерес очаквам днешния втори манш. Поздрави на всички и успех!!!
Във втория манш Роб Далгрен завърши на 13-то място.
Май тук е мястото да припомним спортната история на марката, която започва....още със създаването и Wink
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=sM0N4eERDm8" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=sM0N4eERDm8</a><!-- m -->
:notworthy:
Първи точки за волво и Роб Далгрен за 2011г., след като той завърши на седмо място във втория старт на надпреварата в Белгия. Пожелавам му успех !!!
Преди броени минути Роб Далгрен спечели последната тренировка с волво С30 в WTCC, при това с над 1,2сек. пред Робърт Хъф с шевролет. Много добри думи за колата и пилота от коментатора на Euro sport. Не съм очаквал такова развитие, но пилота казва, че се уцелили правилните настройки.Пожелавам му успех в днешните стартове на писта Хунгароринг.
Малко след старта отпадна Sad , ще видим на 2ят как ще е.
Наистина жалко за нашето момче-отпадна още на третия завой. Стискам му палци за втория манш!!!
Втория старт днес бе доста по-успешен. Явно колата е вече с новия двигател, защото въпреки наказанието зае девето място и взе точки.Лично аз до този уикенд не съм виждал волвото да върви така добре-преди преминаването през пит лейна вървеше на чудесната четвърта позиция. Наказанието беше справедливо, явно адреналина дойде в повече на Далгрен, но да не забравяме, че на мокро дори и лек контакт води до излизане от пистата. Ще очакваме по-добри класирания след две седмици Big Grin !
Проблема е,че не допускат Аматьори като мен,които постоянно тренират в Котел-Омуртаг и Сливен-Ичера.А от време на време,пескачат Бузлуджа и Шипка.
Тогава повярвай ми,резултатите,ще са главозамайващи,особено след дозареждане с Казанлъшка гроздова.
Big Grin Big Grin Big Grin
Pages: 1 2