Волво Клуб - България

Full Version: Ксенон
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ЕВРИКА!!! Откога го чакам този момент.
Остава сега и наистина да се спазва...
Да забранят всякакви ксенони, не само нефабрични - само заслепяват срещу и предно движещите се и е егоистично да се ползват заради уж по-добрата видимост на 1 кола респ.1 водач може да стане беля с много други пред и срещу нея/него. Хубавите като качество и изпълнение класически фарове, крушки и халогени дори и т.н. са много по-добър вариант от заслепяващите ксенонови такива, преди да се спори с това мнение нека се помисли и за другите участници в движението, а не само за себе си.
благодаря колега за снимките добре святкат,доволен си да зема да пробвам и аз Smile
Да колега. В момента мисля, че са на цена от 80 лв. Но пак е достъпна Smile Линка, откъдето ги купих, е в темата. Може да ти ги докарат с куриет, също така може да идеш на место. А най-хубавото е, че имат гаранция от една година, независимо кой ги монтира Wink
Поздрави.
колега даже много добре светка и не заслепява отсрешният волан за което много малко ме яд но Smile
Честито!!! Дълго време да ти светят без проблеми Smile
абе за 40 лева поне година да избутат Smile
Едни добре настроени фарове с какви да е крушки не са проблем за насрещно движещият се. Съдя по себе си , когато виждам чисто новите коли остреща с ксенони и сравнявам старите кочини с ненастроени фарове, дори и с жигулските балони. Даже мога да кажа , че ксеноните по малко ми напрягат очите, когато ги гледам на отсрещния... не знам на какво се дължи , но е факт.
Сори за офтопика,но реших да не правя нова тема .Та искам да се допитам до вас преди да дам грешни пари ,искам да си купя това: <!-- m --><a class="postlink" href="http://betterstore.org/index.php?route=product/product&path=36_55_64&product_id=480">http://betterstore.org/index.php?route= ... uct_id=480</a><!-- m --> ,но не знам дали ще свети хубаво ,като стъклото на фара не е като кристалните фарове (гладко),или както се казва :roll:
Pages: 1 2