Волво Клуб - България

Full Version: Предно стъкло за Волво С40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги спука ми се предното стъкло на Волвото което е С40 1996г. ще съм ви благодарен ако някои ми помогне дори само със съвет от каде да си взема и каде да го монтират.
Аз бих те посъветвал да потърсиш първо оригинално от морга за същия модел и година на прозводство и ако евентуално не откриеш можеш да пробваш тук : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.autoglass.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.autoglass.bg/</a><!-- m --> . Пак казвам за мен втора ръка оригинално е най-добрия вариант, мисля че за всички S/V40 до 2000г. би трябвало да са еднакви,но това нека го потвърди някой колега с Вадис,това е само предположение, не съм сигурен дали е така.Тук в секцията Продава на форума има доста S/V 40 които се продават на части, защо не потърсиш там?
Без реклама, моргата под Технополис, в посока Киров Бош има две Волва В40-ки и продават на сносни цени, пробвай там, преди да поръчваш от тук и там, най-малкото, ще можеш да сравниш цената на моргата с тази, която ще получиш тук :!:
Без реклама, моргата под Технополис, в посока Киров Бош има две Волва В40-ки и продават на сносни цени, пробвай там, преди да поръчваш от тук и там, най-малкото, ще можеш да сравниш цената на моргата с тази, която ще получиш тук :!:
колега каде под технополис има морга а и ако имаш техен телефон ще съм ти благодарен ако ми го дадеш
телефон нямам,(на моргата) но, като излизаш, примерно от паркинга на Метро и тръгваш надолу към кръговото, за да направиш обратен, завой към Технополис - си точно пред моргата, т.е. моргата е точно срещу обратният завой, от дясно е Киров, от ляво Технополис,ако има нещо неясно питай на ЛС и остави тел да ти звънна Big Grin
Мисля, че става дума за Техномаркет, а не за Технополис
да да за теххномаркет става дума, моя грешка извинявам се :oops:
да благодаря ви колеги днес ходих там и се оказа че стъклото е спукано и на доста други морги звънях и никаде нямаше . за сега единствено намерих нови китаиски по 130 лв с монтаж и турски по 160 -190 лв. с монтаж . но така и не разбрах какво да правя с винетката от сервизите казаха че могат да се опитат да я преместят но успявали само на 90% . въпросът ми е да се опитам ли да ми е преместят или има друг вариан с ходене по мъките по държавните агенции ???
По моргите има мн. точни момчета и за 2 лева ще ти свалят винетката.Бих ти препоръчал да си вземеш оригинално стъкло втора ръка.Тези другите при ПТП се чупят на дребни части които могат да наранят както тебе и пътниците.Оригиналните стъкла стават на сол при ПТП.
Pages: 1 2