Волво Клуб - България

Full Version: Тема за похвали, оплаквания и предложения.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Със закъснение ще изсипя благодарности за пазаруването от колегите ни cjman и just_vanko1. Много отзивчиви и коректни! Изказвам също много благодарности както за отзивчивостта им, така и от съветите при решаването на възникнали проблеми на вече споменатите колеги, както и на joro74, ico850, metallista, yuckuJackD, Karlsson, aleks12345, и много други.
uf07 + Добро отношение
+ За колегата чоко80 Коректен , точен експедитивен :!:
Привет на всички колеги Big Grin
Горещо препоръчвам на всеки ( от MitkoStefanov - Зъбно колелце за километраж на 850 - 240 i 760 2.4 TDI ), който иска таблото за 7-ма серия ( а вероятно и за 9-тата серия ) отново да отчита изминал пробег. Като работата за един ден ме спаси от безброй неприятности и преизчислявания.
Хиляди БЛАГОДАРНОСТИ Митак, за оказаната помощ !!! С това малко колелце се решават големи проблеми.
Сега отново се радвам на изцяло работещо табло (дневен и общ километраж) и се наслаждавам на старата класика !!!
Tongue
Огромна благодарност на desso !!! Много съм щастлив, че се нави да ми продаде любимите ми джанти и то на добра цена и в добро състояние. Към тях получих капачки и две липсващи ми гайки, момчето ги свали от колата си и ми ги даде ! За пръв път го виждам, но според мен е точен и коректен човек Smile
+1 ДОКО
+1 atanas lulov

И двамата колеги са точни и коректни! Дано да има повече като тях.
Аз искам да благодаря на Стъньо ( stvri ) за и експресно свършената и качествена работа днес
Мерси мой !
Аз искам да изкажа благодарност към Мевдо- Севдалин! Днес имах нужда от неговата професионална помощ и макар и мобилно той успя да разбере проблема и ме насочи към същината му. Благодаря Мевдо - бозата от мене! Big Grin Smile Smile
Специални благодарности към тигърчето за бутона който ми даде. Малко съм недоволен че не взе парички,но за това ще бъде наказан на някоя маса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Оооо тигърчето го чака аналогично наказание и от моята персона:
Съвсем неочаквано получавам SMS от куриерска фирма, че имам пратка в еди-кой-си офис. Принципно нищо не чакам, зачудих се, но и друг път се е случвало да се объркат и си викам "Ще отида да им кажа, че са с грешка". Отивам аз и се оказва, че наистина имам пратка адресирана за мен при това с част, която се бях убил да търся без успех - щоричката до касетофона на S80. Адресата беше тигърчето, а наложен платеж нямаше.
Тигрееееййй, дет те сваря, там ти е напиването!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9