Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос относно оранжевите габарити
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Искам да разбера нещо.Понеже знаете за тези оранжесвите габарити,на броните отстрани ,които са закрепени.Въпроса ми е всичките ли светят,когато си с включени фарове или има някакви сензори.При мен светят една вечер видях предна дясна и задна лява(т.е на кръст)другите не светеха.И ако не светят не трябва ли да ми светне лапма на таблот,че ми е изгоряла лампичка?Нищо не ми свети на таблото.
Няма сензори Big Grin Просто са ти изгоряли, при мен ми свети само една. Ако толкова те дразни това май в Скантех бяха по 45 лв преди време. Датчика за изгоряла крушка мисля че реагира само на изгорял стоп или мигач...
Колега за въпросните габарити има изписани доста неща. Ако случайно не можеш да откриеш нищо, питай ще ти споделя, каквото ти трябва. Лично аз съм си сменял крушките сам, така, че те съветвам да не даваш излишни пари за нови габарити.
:wink:
Ммм да пак едни и същи въпроси, първо нови са доста под 45 кинта и второ ремонта е абсолютно елементарен и баламски :mrgreen:
Мойте само задните светеха ,свалих единия преден оправих го свалих и другия отръгнах му капсулованата крушка и не сложих друга и естествено не свързах кабела и по наще хубави пътища като е друснало и съм изгубил габаритчето и ис взех друго 22лв беше в Евро 07 .
Ремонта сваляш габаритчето ,крушката е капсолована ,изчагъркваш го с отверка или нож,слагаш друга запояваш кабелите малко силикона за да се капсолова и това Smile
Мерси за съвета.ПОбългарено ми изглежда.Но трябва да видя да го оправя
Момчета единият вече е готов и ства идеално.Врътня ес тези тънки конектори на крушката.Малко се надутах за крушки ама карай.Понеже нямаше никъде отоврено вчера и сеналожи от бриколоаж да взема филипс 1.2в 2бр за 3.99лв.Позаболя ме главата,ама мерак с пари се гаси Big Grin
MatZo Wrote:... и сеналожи от бриколоаж да взема филипс 1.2в 2бр за 3.99лв...
Колега , крушките в габаритчетата са за 12 V !
Колега той за 1.2 вата пише.
Мъжа ми извади "нещото" като смола от габаритчето, разпроби отвор колкото за фасонка и направо го приспособи за нормална крушка (трябва да е малка, за да не опира в пластмасата). И фасонката трябва да късичка, за да не опира отзад. Залепи го обратно с някакъв силикон.
Pages: 1 2