Волво Клуб - България

Full Version: Помощ за покупка на S40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте! предварително се извинявам, вероятно има и други подобни/. Имам намерение да се обзаведа с Волво S40 доста четох за този модел но все пак искам и вашето мнение ,по точно за този модел - <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/11305831092465911" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.mobile.bg/11305831092465911</a><!-- m --> дават ми го за бартер и доплащане от моя страна.Досега не съм имал автомобил с марката ВОЛВО ,имам наблюдения към тези марки -мерцедес ,форд,ауди и голф 3. Моля ако може за помощ ::beer::
Перник, газ, 15 години - 130 000 км - ще хвърлиш още 3-4000 лв по ремонти.
точно тая не ми изглежда оферта , както казва колегата ако я взимаш си приготви поне едно 2500 лв. за ремонти след това.
успех :wink:
Гепи :wink: : <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=17813" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?t=17813</a><!-- l --> . Комбито е по-готино, ще видиш, в момента му искат 3300 пари.
Колега трябва ми автоматик задължително
Колеги преди малко звънах на собственика не бях се чувал с него от седмица и ми зави че компютъра бил изгорял на колата когато и дали ток объркали клемите и ако желая ми я дава за чист бартер.Дали ако намеря друг компютър ще се оправят нещата или да търся друго волво.

Доколкото разбрах колата палела след като ремонтирали компа но неискал автоматика да се включва или неискала да потегли колата
Определено не е твоята кола.Проблемите с електрониката не се решават лесно.Нов компютър,препрограмиране а има и други модули освен ECU не е добра идея.
Търси друг автоматик. Компютъра на двигателя и компютъра на автоматика трябва да си "паснат". Има разлика в годините и напасването с части на старо е голяма играчка. Не си купувай автоматик на газ. Купи го както е и когато се убедиш, че работи тогава сложи газова. Слагането на газова на автоматик е по специфично защото датчиците на двигателя се "четат" и от скоростната кутия - трябва да си сигурен, че колата работи и тогава да се захванеш с газова уредба. Ако колата ще се кара под 1000 км на месец газовата не си заслужава нервите при автоматик.
n_milanov_78 Wrote:Колега трябва ми автоматик задължително

Знам че доста хора ще възразят на това ми мнение, но автоматик на втора ръка и с неясни изминати километри си е доста рискован ход, впоследствие рециклирането или замяната на автоматика може да ти излезе около половината и повече от сумата за купуването на колата. Иначе аз също го предпочитам особенно ако е нов :wink: . Не съм тръгнал да те разубеждавам просто бъди внимателен и не се доверявай на джамбазите. Успех с намирането на твоето Волво.
Здравейте колеги толкова ли е сложно при волвото автомат +газова .
Имах мерцедес ц200 автомат +газ откраднаха ми комутатора намерих друг по ВИН номера сложихго и колата заспа карах я една година и така я продадох. Явно при волвото е друго
мерси на всички колеги който ми помогнаха- продължавам търсенето на друг автоматик между другото автоматиците надежни ли са на волво доколкото четох са много здрави така ли е

мерси предварително ::beer:: ::beer::
Pages: 1 2