Волво Клуб - България

Full Version: круиз контрол за волво в40 1,9тд
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Порових се из споделените успешни и неуспешни опити за добавяне на круз контрол от собствениците на доста марки автомобили. За съжаление в нашият форум неможах да намеря много информация и реших да питам отново за възможностите и цените за монтиране на круиз контрол, Карам в40 1.9тд 116кс 2002г. всяка информация относно необходимите компоненти, сервизи с грамотни майстори, цени, схеми и съвети е добре дошла.
Благодаря предварително!
Системата е същата като на бензиновите коли. Контролер, който взима данните за скоростта и движи педала с вакумна помпа. Освен частите в PDF файла ще ти трябват и контроли от волана - левия панел с ключа за мигачи. За 2002ра няма нужда от програмиране, слагаш системата и тя работи. Кабелите са си на място.

Смятах веднъж колко би ми излязло с части от ebay - около 400 лв. Планките и водачите на помпата за педала не можах да намеря, може би ако се намери S/V 40 в морга може да се вземе цялата система. Сервиз, на който да се довериш за монтаж на такава система няма. Монтираш си я сам.
Много благодаря за точната и изчерпателна информация. Ще се поразтърся за възможност да напазарувам от някоя морга на сносна цена, а пък другата седмица ще имам възможност да пътувам към Швеция и ще поразпитам и там. Монтажа поне на първо четене мисля,че няма да ми е проблем