Волво Клуб - България

Full Version: Още един фен?! Не е излишен :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте съфорумци!
Имам найстина голямо питане към вас и то към хората с модели s60,s70,s80 едно приятелче до скоро каращо 460 бодигардка иска да го замени с нещо по ново и свежо.
Проблема е, че се чуди между ПАСАТ 4 и по горе споменатите модели като най-много иска S70 2.5 TDI, забравих да спомена.... трябва да е дизелче Smile питането ми по конкретно е какви са предимствата и най вече недостатъците на волво ес70 2.5 тди като двигател.... до колкото си спомням са издържливи но като окачване си нямам никаква идея за това ви моля да ми помогнете с информация каквато и да е тя.Особено за слабите им места Smile Все пак ВОЛВО СИ Е ВОЛВО според мен (лично мнение) 10000 пъти по добре е ес70 отколкото пасат 4 въпреки, че и неговия мотор е един от най-хвалените 1.9тди 110к.с.
Много ви благодаря предварително Smile
Дали ще е S70, S80 или S60 е въпрос на негов личен избор - от какво купе се нуждае и кое му харесва повече.
Щом има изискване да дизел - D5 това е мотора!
УСПЕХ
Волво S 70 с мотор 2.5 тди е най-здрав и сравнително по-бюджетен от изброените, не че и те не са страхотни и определено по-красиви, но този автомобил определено е по-здрав, като окачване, мотор, купе и т.н., като това строго зависи от състоянието на конкретния автомобил. Все пак говорим за еволюция на култовото Волво 850, което предполага изглаждане на изключително малкото недостатъци, които има модела.
Много благодаря колеги ВОЛВОТО го взехме днес (S70 2.5TDI) просто останах изключително удивен от мотор,окачване и най вече цена която е в пъти по добра от останалите марки и конкуренти на пазара !!!
Vin_Diesel_9_0 Wrote:Много благодаря колеги ВОЛВОТО го взехме днес (S70 2.5TDI) просто останах изключително удивен от мотор,окачване и най вече цена която е в пъти по добра от останалите марки и конкуренти на пазара !!!


ЕВАЛАТААА! айде да му е честито и да си го кара с здраве!

дай малко повече информация за покупката коя година е какво е обурудването на каква цена го взехте. Tongue
любопитен съм.... :mrgreen:
Хайде честита придобивка на приятеля ти и му пожелай от всички да си го слуша дълги години безаварийно ! Smile Smile
Ох ми от къде да започна (влюбен съм в тази кола) покарах я няколко километра все пак му е на няколко часа и си му е драго ... Big Grin
Като екстри 4 ел.прозореца;ел.огледала;климатроник;полукожа,махагон,лети джанти (15); щори на задното и страничните прозорци; 6 забележете 6 ключа за запалване Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin две дистанционни за централното;гражданска;винетка;данък (30 лв. няма да обеснявам подробности за него) гуми 4 летни 205/60/15 но не съм сигурен за височината им :oops: мммм за друго не се сещам колата трябва да се сменят единствено ремъците с ролките и накладки! Като цена 3900лв. според мен тази цена е ниска за такъв клас автомобил но все пак в БГ Волво се оценява на малко по ниски цени от свойте конкуренти! Ако някой го интересува нещо повече да пита. Знам само,че с 5 човека колата върви като все едно ги няма Smile
Честито да му е, да го кара без проблеми, радвам се че съвета ми ви насочи към този автомобил, дано вашият екземпляр се окаже в добро състояние като двигател, купе и екстри и да няма грижи с него, както са повечето фенове с Волво.
joro the driver 17 Wrote:Честито да му е, да го кара без проблеми, радвам се че съвета ми ви насочи към този автомобил, дано вашият екземпляр се окаже в добро състояние като двигател, купе и екстри и да няма грижи с него, както са повечето фенове с Волво.

Два проблема; Единия заден говорител е издънен, генератора зарежда много малко ток - 13.5волта в понеделник е на майстор за генератора а след няколко часа отива в "БАСМАНИЯ" да му посложат тук таме някоя друга пищялка Big Grin взехме накладки от МФ и още се чуди дали да си смени ремъците там защото му искат към 840 лева за части и 200 лв за работа .... а отделно проверих при мой хора ремъците и ролките му излезнаха 256лв като само забравихме да проверим обтяжната ролка на пистовия ремък! И той все още се чуди какво да прави Smile