Волво Клуб - България

Full Version: V40 арматурно табло
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги някой свалял ли е арматурно табло !? Моля помагайте и да го свалям че половината ми лампички не светят както и скоростомера и оборотомера.Благодаря предварително.
Лесно е
Мерси колега !!!
Свалих и не открих нищо нередно крушките здрави. Дане би по платката да е заминало нещо !? Апроблема е следният - като светна фаровете таблото не свети а всичка друго работи да не е предпазител !?
Таблото е много чувствително на поставяне, малко да е криво и нещо спира да работи. Откачи му винтовете, пусни фаровете и го побутвай. Ако светне при побутване трябва да му навиеш винтовете в това положение. Има някаква тъпотия в клемите, но не мога да разбера какво му е. Аз го свалях няколко пъти защото след смяна на изгоряла крушка все нещо не работеше. На 5-6ти опит се намести.
Да таблата ни са капризни откъм наместване. Последните няколко дни десетина пъти имах удоволствието да свалям и поставям табло. Крушките си изгарят, но ако не работят всички, то тагава проблема е бушон. Поздрави и успех при решването на проблема.

П.П. Да не забравиш да разкачиш акумулатора, че после ще триеш грешки на аърбега.Това, ако ще сваляш напълно таблото, ако само ще го наместваш, това не е необходимо.
А кой точно е предпазителят!?
Ето описание на бушоните. F6 е заподозрян, но ако ти светят лампите отзад в купето - не е той.
Мерси много днес ще проверя !!!