Волво Клуб - България

Full Version: Взаимоменями ли са таблата на S60,S80 и ХС90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Арматурното таблото на колата след морето се скапа.Проблема му се оказа в едно от двигателчетата на стрелките което дава на късо. Иначе платката с всичко по нея е окей.Колата е ХС90-Т6 - 2003год. Интересува ме дали от бензиново с автоматик S60 или S80 от 2003 г. ще стане таблото.На външен вид много си приличат , да кажа че са еднакви.Проблема е че по моргите главно са дизелови ХС90.
Чичко Вадис трябва да се произнесе по въпросът ...Другият вариянт е доставка от вън,че тука много огладняха.
Еднакви са таблата, но няма да можеш да подкараш друго на твоята кола. Програмират се към колата.
Единствената възможност е да смениш само повредения стрелкови уред. Платката да си остане от твоята кола?
Всъшност какви са симтомите? Какво не му работи на таблото?
Грешка за SRS-airbag показва ли?
Общо взето неработи нищо освен чек-енжина и индикатора за коланите.От време на време сутрин като паля за първи път проработва, след малко почва да свети като дискотека, оборотомера и километража остават в някво положение, бензина свършва и светва резервата, температурата остава където е била, и както казваш светва грешка за аербъговете.
След това всичко изчезва.
"Tisho", aко е удобно прати ми телефона си на ЛС и да поговорим.Прочетох от форума че си страхотен експерт и можеш да ги ремонтираш.
Предварително БЛАГОДАРЯ!
Nicky Wrote:Общо взето неработи нищо освен чек-енжина и индикатора за коланите.От време на време сутрин като паля за първи път проработва, след малко почва да свети като дискотека, оборотомера и километража остават в някво положение, бензина свършва и светва резервата, температурата остава където е била, и както казваш светва грешка за аербъговете.
След това всичко изчезва.
"Tisho", aко е удобно прати ми телефона си на ЛС и да поговорим.Прочетох от форума че си страхотен експерт и можеш да ги ремонтираш.
Предварително БЛАГОДАРЯ!


Проблема е ясен, само незнам защо решихте, че индикатор ви прави проблем?
Проблема е в платката. Имаш ЛС.