Волво Клуб - България

Full Version: Волво S40 2.0 D 2004, свети лампата за аербега ??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги, днес се спрях на въпросното волво С40, колата изглежда много читава и добре подържана, притесни ме само това че свети постоянно червена лампа, която сигнализира за аербега, собсвеника ми каза че отдавна му свети, ходил е в Мото Пфое, от там са му казали че е няква грешка на централата и трябва да се смени някаква част която струвала 200лв. Smile ... моля ако някой е запознат с този проблем да ми пише, видимо няма белези колата да е блъскана, волана си е цял и здрав ??
Най-вероятно е блъскана или майстор е пипал където не му е работа. Ако беше 200 лв да го е сменил, едва ли продава колата за 1000 лв та да се мине.
Първото за което можеш да се сетиш е, че е блъскана, за това искам повече мнения ....
Другият вариант е лентовия кабел за възглавницата на волана - той се износва и струва горе долу толкова, но на 7 години е малко вероятно освен ако не е на 300 000 км.

200 лв е нищо за ремонт на Волво, ако се скръндза за 200 лв не ми се мисли как е поддържана тази кола.
На 180000км е колата, можеш да я видиш във cars.bg, от Плевен е ....
Красавица е, но за тези пари все е могъл да даде 200 лв. Мото пфое не казват, а пишат. Ако е ходил там трябва да има диагностичен лист с точно описание какъв е дефекта.

Говори с човека да я откараш в Мото Пфое и да платиш диагностиска - около 70 лв. Ако ти откаже нещо крие. Винаги са ме съмнявали обяви с

"УНИКАЛНО СЪСТОЯНИЕ", 'СЯДАШ И КАРАШ', 'ВСИЧКО СМЕНЕНО'
И на мене ми светеше лапмата като я купувах, изтриха ми грешката и от тогава няма проблем. Казаха ми ,че са сваляли волана без да разкачат акомулатора ,затова е светнала .
Волана и е мултифункционален, нищо чудно и това да се е случило, мисля си все пак да прескоча до Мото Пфое да попитам и там, лошото е че ако е имало удар в случая и е добре прикрит, няма как да се разбере, жидимо определено не се вийда нищо! Smile