Волво Клуб - България

Full Version: Волво с60 с превъртяло бутало
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,

Историята накратко е следната : преди няколко месеца баща ми си купи Волво с60, 2000к.см, 160к.с., бензин, с десен волан (мисля, че е 2002г). В понеделник чул изтракване под капака, закарал колата в сервиз и... е, няма здрав биелен лагер, коляновият вал е задран... абе може да си представите. В момента двигателя е в багажника Sad Баща ми е говорил с човека от сервиза и по предварителни сметки ремонта ще излезе между 2000 и 3000 лв, като в крайна сметка баща ми е решил да не ремонтира. И тук идва въпросът и молбата ми за съвет: как мислите, че ще е по-изгодно да се продаде колата - на части или както си е с неработещ мотор? Колата се намира в Добрич.

Благодаря за разбирането и съдържателните отговори
Според мен кола с дясна дирекция и неработещ мотор трудно би се продала.По добре на части.
Пускай за продажба на чарколяк, предполагам има кожен салон и климатроник, таблото и скоростите, ламарини и джанти са все търсени "артикули".
Дам ако е атоматик също е добре,ама това табло на този десен волан няма кой да го купи,а и едно Волво на части се продава няколко години даже и след 3-4 години пак ще си имаш части от него.
Другия вариант е да си купиш двигател за 1000лв. слагаш и даваш гасс.
Аз се интересувам от джантите ако се продават какъв цолаж са и какви пари им искаш
yamaha-racing Wrote:Дам ако е атоматик също е добре,ама това табло на този десен волан няма кой да го купи,а и едно Волво на части се продава няколко години даже и след 3-4 години пак ще си имаш части от него.
Другия вариант е да си купиш двигател за 1000лв. слагаш и даваш гасс.

Напълно съгласен, та даже по-може да го продаде работещо или да си го ползва, а иначе ако го почне на части, купето къде ще го държи, обикновено купето няма търсене, дори и да е някоя тоталка, вече никой не се занимава да прави - взимаш някви пари от застрахователя и с останалото се биеш по главата.
Благодаря за мненията колеги, пуснал съм го в няколко сайта за продажба на коли в бг, обявено с неработещ двигател, да видим дали някой ще го хареса. Иначе и аз си мисля, че на части ще спечелим повече, ама ще го влачим години....

Ако решим да го даваме на части тука първо ще пусна обявата, да помогнем на когото с каквото можем Smile

Хубав ден.