Волво Клуб - България

Full Version: Къде ми е таблото с бушоните ? Волво в 40 97г
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Много ви моля да ми кажете къде е таблото с бушоните. Изгоря ме запалката и предполагам , че там е проблема. Също не ми светят халогените. Търсих таблото под волана , от страни на арматурното табло, като отворя вратата. Има едно при двигателя , но там са малко и всички за здрави. Волвото е V40 1997г 1,8 16v. Моля за помощ и благодаря предварително.
При двигателя са колега, виж схемата от долната страна на капака покриващ предпазителите.Успех.
Ако предпазителя не е там, който го е сменял да казва и да не си трае :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
malinski Wrote:но там са малко
Колега там бушоните мога да ти кажа че не са никак малко..пусни една снимка да видиме за какво става на въпрос. :!:
Бушоните за запалката са в купето под волана плътно в ляво в една малка кутия. При мен запалката вече така е разядена че редовно прави късо и ми омръзна да сменям проклетите бушончета.
Има на две места предпазители, едните са при двигателя а другите са в купето под волана в ляво от него, малко зор се откриват защото трябва бая да се понаведеш и ако си с коремче.... :lol: , естествено са с капачка отгоре и не се виждат директно предпазителите. Ако трябва да съм по-точен по скоро се падат зад лоста за отваряне на предния капак.
Местата на бушоните в купето са на малката картинка горе вляво,някъде около педала на съединителя под таблото е едното,другите не съм ги виждал.
13ти бушон е за запалката до шофьорската врата,14ти е за предни пръскалки за стъклата за в40 до 99та година