Волво Клуб - България

Full Version: Джанти
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги искам да попитам какъв размер са джантите на volvo v70 2000 разтоянието между болтовете и централния отвор... Благодаря предварително....
Нека се вметна и аз в темата на колегата,за да не пускам втора излишно, ако колегите знаят,да кажат дали и на ес 80 е същото като на в70 или е друго и от каква друга марка може да станат . Мерси и аз !
:?: :?: :?:
На моята ми паснаха перфектно джанти от SAAB само,че от кой модел не знам... карам В70 97-98г.
Мерси колега... дано джантите да са като твоите Wink
Чичко Гугъл всичко знае,трябва само да попиташ Wink : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.saab-club.com/forum/viewtopic.php?t=2498">http://www.saab-club.com/forum/viewtopic.php?t=2498</a><!-- m --> - инфото за Волво е в края на поста.
Мерси колега... Това е много и полезна информация Wink
Колеги разстоянието на отворите за болтовете са 5 х 108.Джантине на с60 , в70 и с80 са с еднакви отвори.
От прочетеното в информацията, стигнах до извода, че за С,В40,50,70 няма аналог без допълнителна обработка на централния отвор. Дали съм прав?
jul Wrote:От прочетеното в информацията, стигнах до извода, че за С,В40,50,70 няма аналог без допълнителна обработка на централния отвор. Дали съм прав?
Не. Винаги може да се намери и друга марка и модел автомобил, които да са с такива размери за С/В40 стават от някои мицубишита и хюндай (а сигурно и други) Wink Ако си купуваш джанти от някаква марка, произвеждаща джанти...обикновено има каталози и там гледаш, дали от дизайна (някой хора гледат и др. неща), който ти е харесал има с твойте размери. И третият вариант са преходните фланци.... там вече почти нямаш ограничение, само трябва да се изчислява ЕТ (ограничението е че някой модел джанта, няма да се произвежда с необходимото ти ЕТ), за да не опира колелото в калници и подкалници. Обаче тази таблица нещо ме съмнява - S40/V40/S70/V70/S80---Централен Отвор-65---PCD-4x114,3mm - това не е вярно, а липсва и друг важен размер.
Pages: 1 2