Волво Клуб - България

Full Version: Тема за скръц скръц
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Имам два неприятни шумове, единият е при отваряне на шофьорската врата се чува едно скърцане, намазах я с грес, но ефектът беше доста минимален. Мисля да се пробвам да пристегна болтовете, които са от страни, някой някакви други идеи да имате?
И другият ми проблем е едно скърцане, което мисля, че идва от към осветлението на такава, там има 2 лампи, но се чудя с какво да го изолирам. Приемам предложения. Wink
Не са нещо сериозно, но ме дразнят. Варианта е да усиля музиката, за сега не ме устройва Big Grin
За 5 години много се е раскърцала бре :!: :ugeek:
Quote:Имам два неприятни шумове, единият е при отваряне на шофьорската врата се чува едно скърцане, намазах я с грес, но ефектът беше доста минимален. Мисля да се пробвам да пристегна болтовете, които са от страни, някой някакви други идеи да имате?

Аз съм с В40 и при мен го има това нещо със скърцането на шофьорската врата, много ме дразнеше. Пръсках с ВД40, май така се казваше и да като цяло имаше ефект. Странното е, че не мога да се сетя в момента скърца ли или не скърца, но ще проверя по-късно да ти кажа.

Quote:За 5 години много се е раскърцала бре
Форд :mrgreen: :twisted: Всъщност, ако трябва да съм честен, мисля че по отношение на салона по-новите В/С40 са стъпка назад, в смисъл такъв че изпълнението отвътре изглежда по-евтино сякаш. Но да не разводнявам темата с глупости ...
Извади щифта на пантата и го намажи с малко грес . Вади се с леко почукване отдолу
+1 за WD-40
VDesign Wrote:За 5 години много се е раскърцала бре :!: :ugeek:
Ами колега, то при всички марки автомобили си е такава тенденцията - колкото по-нов е модела, толкова по-голям боклук е :!:

По темата: Колега и на моето Волво е точно като при теб!Проблемът с вратата ми се оправя временно с ВД-40 или когато я карам за регулярното обслужване във Волво, но след няколко хиляди км пак си се връща, а проблема с пластмасата по тавана се оправя типично по нашенски - почукване с юмрук.Последното има ефект 5-6 месеца :lol: Wink
Има нещо такова колкото по-ново толкова по бързо се разскърцва, старата астра освен седалките друго не скърцаше, то и нямаше общо взето какво да се разхлопа. :!:
Днес с едни приятел хванахме и разглобихме пластмасата по тавана и се оказа че има една счупена щипка която при вибрации трака, пооправихме я и сега е по добре не се чува, все пак си е пластмаса и си скърца за съжаление.
Относно врата, мисля че един от болтовете се е поразхлабил малко и при отваряне и затваряне препуква, но нямам такъв инструмент да го затегна.