Волво Клуб - България

Full Version: Помощ за батерия!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги!
Искам да попитам някой от вас дали знае програма за "ресетване" на батерията на лаптоп.
След 3 години работа с него батерията вече не държи повече от 5 мин. е отворих я замерих самите елементи показаха си супер стойности,натоварих батерията с външен източник ... показа спад от 0.2v
Държах я така около минута не се промени пробвах няколко пъти повече от това не искаше да пада.
Четох снощи до никое време,че всяка батерия си има чип,който следи боря на зареждания или нещо такова и когато достигне зададените от производителя броеве зареждания чипа "подава сигнал" и батерията не се зарежда .Лаптопа модел TOSHIBA SATELLITE A210-19A и батерия модел номер: PA3534U-1BRS/ PABAS098 / DC 10.8V/----4000mAh Li-ion давам ви максимална информация за нея тъй като в нета не успях да намеря никъде "ресетване" на чипа.
Поне така аз разбрах нещата и сега си търся програма с която да ресетна този чип и да може батерията да си заработи отново... ако не стане ще поръчам нова от и-бей,че поне там са по 40-60 лв а не като тук да започват от 130-150лв.
Батерията марка Волво ли е? :lol:
ico_kosara007 Wrote:Батерията марка Волво ли е? :lol:
Mоже да мине като такава поради факта,че се вози не ВОЛВО Big Grin все пак раздела е "На лафче" и може всеки да споделя всичко което желае Smile
Просто се пошегувах.Не ме разбирай погрешно.Извинявай ако съм те засегнал нещо! Wink
ico_kosara007 Wrote:Просто се пошегувах.Не ме разбирай погрешно.Извинявай ако съм те засегнал нещо! Wink
Нееее, глупости аз не се засягам толкова лесно просто не съм сложил :mrgreen: на края на предния ми пост за това си останал с погрешно впечатление Smile спокойно колега "чувствам се леко засегнат" няма начин ще черпиш, пия МНОГОООО сокчета капи портокал ! :mrgreen: :mrgreen: