Волво Клуб - България

Full Version: Героите на клуба!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[attachment=20513][attachment=20514][attachment=20515][attachment=20516]Със огромни благодарности на нашите герой не само пилотите а и хората които бяха в бокса които така мъжки и с огромно достоинство представиха Клуб Волво на писта "Дракон" Четвъртото място въпреки няколкото спънки, е огромна победа за нас имайки впредвид че участваме за първа година и отбора е лаик във този вид състезания. За нас бе невероятно преживяване да присъдстваме на това събитие! Благодарение на Вас всички разбраха че ние съществуваме като клуб и като отбор. Призовавам ви да подпомогнем нашият отбор като събереме пари със който да покрием поне част от похарчените за каузата средства.
anmarinov Wrote:... Призовавам ви да подпомогнем нашият отбор като събереме пари със който да покрием поне част от похарчените за каузата средства.

... аз съм на среща Wink
Май станахме двама! :mrgreen:
anmarinov Wrote:Май станахме двама! :mrgreen:

Момчета и приятели,не се занимавайте с глупости.Ние като отбор не сме търсели материална подкрепа.Съвсем ясно знаехме за рисковете и харчовете по това мероприятие и сме ги приели.За нас бе по важно вашето присъствие на пистата,като морална подкрепа и да споделим емоциите.Важното е ,че се позабавлявахме, а за кеф цена няма.
anmarinov Wrote:... Призовавам ви да подпомогнем нашият отбор като събереме пари със който да покрием поне част от похарчените за каузата средства.

... четейки този пост според мен се пораждат основно два типа мнения: Idea

- Хмм защо трябва да си прахосам парите за тоя дето духа само защото колега от форума( с когото даже и не се познавам-например ) е решил да си прави кефа уикенда
- Ммм идеята е добра .. хубаво е да има хора които да славят форума и това малко общество на хората с Volv-а ...горд съм в такива моменти и съм готов да помогна на своите приятели/колегите с любимата марка автомобили

... аз съм от хората с втория тип мнение и ако решите съм насреща ... бих помогнал с каквото мога Wink
anmarinov Wrote:Май станахме двама! :mrgreen:

Трима сме Тони Wink
А аз искам да попитам докога някои ще пляскат на определени хора и ще гледат отстрани вместо да се организира нещо различно от "Кога ще се срещнем във Варна-София-Пловдив-Пещера-Бургас" и прочие... Smile Благодаря! Smile
Ми дай да организираме помощ за някой детски дом например , идва коледа ,нова година децата ще се зарадват. Предложи нещо.